Series & Films

Wait what?! Love Island-Imen wist dat Remco een vriendin had

De drama rond Love Island 2020 continues, want, Remco is boos. Oei. Op wie dan? Imen natuurlijk! Volgens hem wist Imen namelijk alle details over zijn lover in Nederland. Wow! Maak lekker een theetje voor jezelf en lees mee. 

Love Island-Imen wist van Remco's vriendin 

Remco deed mee aan Love Island 2020, terwijl hij eigenlijk al gevoelens had voor een meisje in Nederland. Alleen, dit merkte hij pas tijdens Love Island. Eigenlijk was het avontuur dus één groot Casa Amor voor hem. Wow! Wat wij allemaal niet weten is dat Imen wél wist dat er een ander was. Een aantal weken geleden deelde Remco dit dus met haar. Hier komt de juice, want in een interview met de Grazia deelde hij het volgende: "ik heb een paar keer aan Imen gevraagd of ze naar huis wilde of wilde blijven, aangezien ze wist hoe de vork in de steel zat. Imen wilde absoluut niet naar huis. Ik dacht dat ze niet naar huis wilde, omdat ze langer in het spel wilde blijven. Het feit dat zij keer op keer zei dat ze wilde blijven, ontkent ze continu. Daar kan ik zo kwaad om worden.”

Grote ruzie 

Nadat Remco en Imen de Love Island villa moesten verlaten, bleven ze natuurlijk nog een paar dagen op het eiland. Ja, samen dus, in een hotel. Oei. Volgens Remco was dit totaal niet chill. “Hier hebben we superveel ruzie gehad. Ik ben echt heel boos op haar. Het voelt gewoon alsof ik voor de leeuwen werd gegooid met haar achter m’n zijde, maar dat zij vervolgens een trap in m’n rug gaf, de kooi dichtdeed en wegrende. Ik voel me in de steek gelaten door haar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op

Love Island is jammer genoeg al weer afgelopen... Joan en Mert zijn misschien zelfs nog wel druk bezig met het uitpakken van hun koffers. Toch is er nu al die mega leuke aankondiging, want het volgende Love Island seizoen staat al voor ons klaar. Yes! Binnenkort kunnen we namelijk gaan genieten van Love Island USA seizoen 2. Dit seizoen gaat wel anders worden dan je gewend bent. Hier lees je er alles over. 

 

Bron: Grazia | Beeld RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved