Series & Films

Vanaf deze datum staat Love Island USA op Videoland

Love Island is jammer genoeg al weer afgelopen... Joan en Mert zijn misschien zelfs nog wel druk bezig met het uitpakken van hun koffers. Toch is er nu al die mega leuke aankondiging, want het volgende Love Island seizoen staat al voor ons klaar. Yes! Binnenkort kunnen we namelijk gaan genieten van Love Island USA seizoen 2. Amazing toch? 

Love Island USA seizoen 2 op Videoland

Dit Love Island seizoen wordt wel een beetje anders dan wat je gewend bent. Love Island gaat zich namelijk afspelen in een... Hotel! Wow. Niet zo maar een hotel maar de mega grote en luxe The Cromwell in Las Vegas. Cool he? Door de coronamaatregelen was de show in een hotel opnemen de veiligste optie. “Het personeel van het hotel werkt hard om de reglementen in acht te kunnen nemen, en alle deelnemers zullen eerst in quarantaine en isolatie gaan. Ook wordt iedereen getest voor de start van het programma, net als op meerdere momenten tijdens het seizoen. Staf- en crewleden zullen beschermende pakken dragen en houden social distancing in acht”. Dit klinkt volgens ons super safe én natuurlijk super fun. Yay. 

Juicy news

We kunnen jullie alvast een kleine spoiler geven. Namelijk, een van de mannen zou uit de show zijn gestuurd omdat er een geheim van hem uitkwam. Oeh! Hij zou namelijk in 18+ films gespeeld hebben. Je weet wel, in die éné films. Toen de crew hierachter kwam, moest hij het hotel meteen verlaten. Dat klinkt juicy! Wij kunnen niet wachten op dit spannende nieuwe liefdesavontuur. Ben jij nou net zo excited? Love Island USA seizoen 2 is vanaf 9 november op Videoland te zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op

Zijn jullie op de hoogte van alle juice rondom Remco Diepenhorst? Je weet wel, de guy uit Love Island die eigenlijk al 'een vriendinnetje' thuis had zitten. Op dit moment ziet het er niet al te best uit voor deze pretty boy. Want, wil het meisje in Nederland nog wel met hem daten? Hoe voelt hij zich nu en wist zijn familie van zijn spelletjes? Hier lees je zijn verhaal. 

Bron: Lovereality | Beeld: Videoland 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved