News

Drama-alert: Love Island-Remco reageert op alle ophef over zijn 'vriendin'

Oei. Het ziet er niet al te best uit voor Remco uit Love Island 2020. Wil het meisje in Nederland nog wel met hem daten? Hoe voelt hij zich nu en wist zijn familie van zijn spelletjes? In een interview met Grazia vertelt hij voor het eerst zijn verhaal. Lees je mee? 

Remco Diepenhorst reageert op alle juice rondom zijn 'vriendin'

In een interview met Grazia vertelt Remco zijn hele verhaal, juicy right. Allereerst laat de boy weten dat hij ontzettend opgelucht is. Yes really... Remco voelt zich opgelucht, want hij hoeft niet meer te leven in een leugen. We willen natuurlijk allemaal weten of hij al contact heeft gehad met zijn liefje in Nederland! Het antwoord hierop is ja. “We hebben elkaar gesproken en gebeld, maar moeten nog even kijken hoe het allemaal gaat lopen. Ze heeft af en toe met haar huisgenoten meegekeken naar de afleveringen en ze vond het niet heel leuk om te zien.” Met niet heel leuk om te zien, doelt hij obviously op het zoenen met Imen. Deze move was natuurlijk voor beide dames niet zo heel leuk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op

Het avontuur aangaan 

The juice gaat verder want, Remco hoopt dat het nog iets wordt met zijn liefde. Ja, die ene in Nederland dus. Hij is bang dat het wel lastig wordt, omdat er zoveel gebeurd is. Iedereen vraagt zich natuurlijk af why, why, why deed hij toch mee aan Love Island!? Gelukkig legt hij het nog een keertje uit: “na drie dates met haar werd ik gebeld dat ik bij de eerste vijf deelnemers van Love Island zat. Ze wist dat de kans erin zat dat ik mee ging doen aan het programma, maar ze vond het niet erg en zei: ‘Boeien, je moet gewoon lekker meedoen.’ We besloten samen dat het nog te pril was om het avontuur te laten schieten. Er zaten twee weken tussen het belletje en het moment van vertrek, dus we hebben elkaar toen nog een aantal keer gezien. Dat is achteraf gezien onze grote fout geweest.”

The family 

Op social media gingen de kijkers thuis al weken los over Remco. De meeste zagen namelijk meteen dat hij niet oprecht was. Ook over zijn familie wordt online veel geschreven. Die zouden namelijk 'in het complot zitten en alles afweten van Remco zijn spelletje'. Remco wil ons laten weten dat zijn familie écht van niks wist. “Sommige vrienden wisten wel dat ik aan het daten was, maar zij wisten niet dat ik dit meisje echt leuk vond. Hier kwam ik zelf ook pas in de villa achter. Hoe langer ik in de villa bleef, hoe meer ik merkte dat ik aan haar dacht. Als ik met Imen aan het kussen was, voelde ik me heel erg rot. Hoe meer ik in mijn act met Imen bezig was, hoe meer ik begon te beseffen dat ik iemand anders leuk vond."

Remco is niet de enige Islander die na zijn exit juice met ons deelt. Ook babe Lisa vertelt ons gossip over Giuliano. Yes, dat wil je niet missen toch? Je leest er hier alles over. 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved