Series & Films

Shocking! 'Love Island Remco heeft al een vriendin thuis'

Kregen jullie de afgelopen weken ook bad vibes bij Remco? Op Twitter gaat het al een tijdje los in de comments. Want, is hij wel oprecht? Er gaat nu wel een hele heftige roddel rond. Namelijk, Remco zou al een vriendinnetje in Nederland hebben?! Vanavond gaan presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de confrontatie aan. 

'Love Island-Remco heeft al een vriendin thuis'

OMG! De aflevering van vanavond wordt extreem spannend. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst confronteren Remco namelijk met de roddel die in Nederland rond gaat.  Hij zou thuis al een vriendinnetje hebben. Wow! Wat een sensatie en dat net voordat de finaleweek begint. Holly Mae begint vanavond het gesprek en zegt: ''zoals jullie weten draait Love Island om het vinden van liefdeskoppels en staat alles in het teken van ware liefde. Wie niet op zoek is naar liefde heeft hier dan ook niks te zoeken.'' Remco zit op dat moment heel chill op de bank met zijn arm om Imen heen. Deze haalt hij meteen van haar af als Viktor verder praat. ''Remco, afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op social media dat jij je hart al hebt verloren aan iemand in Nederland. Kun je dat aan ons uitleggen?'' Dit is toch té spannend? Want, hoe zal dit gaan aflopen? Deze aflevering moet je zeker checken dus. Hieronder kun je alvast in de mood komen met een kleine preview voor vanavond. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

De Love Island villa moet het al een tijdje doen zonder babe Lisa. Gelukkig was haar exit een tot ziens en geen vaarwel, want Lisa is super actief op Instagram. Yes! Daar deelde ze hele juicy details in haar story... Hier kun je er alles over lezen. Trust us. Deze juice wil je niet missen. 

 

Bron: Grazia | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved