Films & Series

Love Island-Remco: ‘Zo wist de productie van het meisje in Nederland’

As we all know moest Remco Love Island verlaten omdat hij al ‘een vriendinnetje’ in Nederland had. Oei! De grote vraag is nu natuurlijk: hoe is de productie hier achter gekomen? Remco vertelt nu zelf het verhaal. 

Remco Diepenhorst vertelt hoe productie wist van ‘vriendin in Nederland’

In een interview met Linda.Meiden vertelt Remco hoe de productie achter het meisje in Nederland kwam. Er was namelijk een video. Wow! Nee, niet een zoetsappige video waarin ze elkaar de liefde verklaarde. Wel een ander soort video. We will explain. Voordat Remco namelijk aan zijn Love Island avontuur begon gaf hij zes kaarten aan het meisje in Nederland. “Ik heb haar zes kaarten gegeven met uitleg waarom ik wel naar Love Island ging en met uitleg over mijn kijk op het leven en hoe ik denk over angst en liefde. Toen ben ik weggegaan.” 

De video

What about the video dan? Nou, de productie ontving een video waarop guys op een bank over Remco aan het roddelen waren. Over dat geluid heen, hoorde je een meisje praten. Dit zou een huisgenootje van ‘het meisje in Nederland’ zijn geweest. Zij vertelde de guys op de bank over de zes kaarten die Remco had gegeven. Oei. 

He already knew 

De productie kreeg deze video toegestuurd en riep Remco meteen op het matje. Ver voor het vuurkorf moment dus. Hij werd daar met de video geconfronteerd en kon gewoon niet meer terug. “Ik gaf toe dat het allemaal waar was, maar dat het meisje in Nederland niet mijn vriendin is. Ik vind het sowieso vervelend dat iedereen het heeft over ‘een vriendin in Nederland’. We waren aan het daten, maar hadden geen relatie.”

Hét moment 

Wow shocking! Toen iedereen bij de vuurkorf werd geroepen door Holly Mae en Viktor, wist Remco dus precies wat er zou gaan gebeuren… “Ik mocht die dag aan niemand vertellen wat er die avond zou gaan gebeuren. Ook Imen wist het niet. De productie vertelde mij dat het wél vertellen, de slechtste optie voor mij zou zijn. Ik had het gevoel dat ik heel de dag in de gaten gehouden werd, de camera’s waren constant op mij gericht. Dat was zeker niet de leukste dag uit mijn leven.”

View post on Instagram
 

Nog maar een maandje en dan kunnen we eindelijk gaan genieten van Temptation Island Love or Leave. Aah! We can’t wait. Om alvast in de stemming te komen, delen wij hier alle gelekte koppels met jullie.

Bron: Linda.Meiden | Beeld: RTL

 

Must reads 👀