News

FOTO: Bibi Breijman is in verwachting van haar tweede kindje

Super leuk babynieuws Bibi Breijman is namelijk in verwachting van haar tweede kindje. Samen met haar vriend Waylon deelt ze het nieuws met een aantal hilarische foto’s op Instagram die je echt moet zien!

Bibi Breijman in verwachting van tweede kindje

Bibi Breijman en haar vriend Waylon, die we natuurlijk kennen van het Eurovisie Songfestival, maakte via Instagram bekend dat zij in verwachting is van haar tweede kindje met een aantal hele grappige gefotoshopte foto’s. Hier schreef de girl bij: “Met jou wil ik wel een elftal.” Oh my gosh, als dat echt waar is, is Bibi Breijman nog wel even bezig, want nummer twee is nog on the way

Waylon heeft de foto ook op zijn Instagram-account gezet en schrijft: “Episode 3 ik ben alleen maar trots. Vooral op mijn lieve sterke Bibi Breijman.” Ah hoe lief? Voor Waylon wordt dit zijn derde kindje, aangezien hij in een eerdere relatie al een zoon kreeg en hij samen met Bibi al een dochtertje heeft. 

View post on Instagram
 

Dochtertje Teddy

Bibi en Waylon hun dochtertje Teddy werd in 2018 geboren en daarna liet het stel al vrij snel weten open te staan voor een tweede kindje. Zo zeiden zij toen al: “Tuurlijk hebben we het over gezinsuitbreiding, We hadden het er van de week nog over. Je eierstokken rammelen al sinds je moeder en vader bent, maar het kost veel tijd.” Nu is het eindelijk zover en wij kunnen nu al niet wachten om Bibi haar baby belly te zien groeien!

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀