News

Deze YouTuber stopt met social media

1

Gisteren kwamen we al met het nieuws dat Monica Geuze minder gaat vloggen, maar nu heeft óók een andere bekende YouTuber slecht nieuws voor ons… De YouTuber en zangeres laat in haar nieuwste video weten dat het haar allemaal even te veel wordt en dat ze stopt met social media.

Social media
In de video geeft Bibi Breijman aan dat ze de laatste tijd niet lekker in haar vel zit. "Ik voel me de laatste tijd nogal opgejaagd met YouTube, Instagram en reacties over wat er in mijn leven gebeurd is”.  Ondanks dat ze nog steeds stapelverliefd is op Waylon heeft ze last van heftige nachtmerries en angstaanvallen.

Ook de constante aanwezigheid van haar telefoon levert Bibi extra stress op. Natuurlijk is ze hartstikke dankbaar voor alle reacties, maar ze is het zat dat ze nooit even een momentje rust heeft. “Je neemt het allemaal mee”, aldus Bibi over alle reacties die ze dagelijks krijgt via social media.

Burn-out
Daarom heeft de YouTube-ster besloten te stoppen met social media en apps zoals Instagram en Twitter van haar telefoon te verwijderen. Door deze radicale actie hoopt ze de rust terug te vinden.

Het zou namelijk zó slecht gaan met Bibi dat ze tegen een burn-out aan zou zitten… Ai! We hopen dat Bibi snel weer de oude is.

Bekijk de complete vlog van Bibi hieronder.

Bron: show.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Peej

    Lekker rustig aan doen!

  1. 1