News

OMG: Monica Geuze stopt met haar dagelijkse vlogs

5

De afgelopen tijd verschenen er een stuk minder video’s dan dat we gewend zijn op het YouTube-kanaal van Monica Geuze. Fans begonnen zich dan ook zorgen te maken en vroegen zich af wat er aan de hand was. Gistermiddag kwam de 22-jarige influencer met een verklaring voor haar afwezigheid. “Ik heb een lange tijd niets van me laten horen en dat komt eigenlijk omdat ik best wel veel heb nagedacht over welke kant ik op wil met mijn kanaal. Ik heb niet meer de behoefte om alles constant te delen en daar kritiek over te krijgen.”

Minder video’s

De afgelopen drie jaar konden we elke dag genieten van een nieuwe video op het succesvolle YouTube-kanaal van Monica Geuze. Toch werd het drukke uploadschema haar de laatste tijd allemaal een beetje teveel en verschenen er een stuk minder video’s.

In haar nieuwste video laat Monica aan haar 388K abonnees weten hoe dit komt: “Naar mijn gevoel is het een beetje op”.

Stoppen met dagelijks vloggen

"In sommige reacties staat dat mensen vinden dat het lijkt alsof ik geen plezier meer heb in het vloggen. Ik heb drie jaar lang elke dag gevlogd. Er is zoveel gebeurd in die jaren en daarin heb ik jullie iedere dag meegenomen. Ik ben de laatste tijd meer op mijn privacy gesteld. En ik heb niet meer de behoefte om alles constant te delen en daar kritiek over te krijgen”, aldus Monica Geuze.

Hoewel Monica het nog steeds super vindt om te vloggen komen er de aankomende tijd wel minder video’s online. In de video van gister laat ze namelijk weten dat ze stopt(!) met het filmen van haar dagelijkse leven. 

Compleet stoppen met vloggen doet Monica gelukkig nog niet. Ze heeft namelijk besloten in plaats van dagelijks, wekelijks te gaan vloggen. Thank god! Op deze manier hoopt Monica dat haar vlogs een stuk positiever én leuker worden om naar te kijken.

Nieuw uploadschema
Gelukkig hoeven we Mo nog niet meteen te missen; deze week komen er namelijk nog wat random vlogs online.

Vanaf maandag 25 december begint Monica met haar nieuwe uploadschema en komt er elke maandag om 20:00 uur een nieuwe video online. Wij kunnen niet wachten! 


Bron: AD, Nu.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

  1. 1