OMG! Monica Geuze kondigt aan dat ze voor nu stopt met vloggen

News door Renee

Monica Geuze lijkt de laatste tijd niet helemaal lekker in haar vel te zitten. Haar volgers wisten al dat ze druk was met de problemen rond haar boek en de lancering daarvan en daarnaast was ze niet helemaal bij met haar uploadschema. What is up? Ze heeft twee dagen geleden duidelijkheid gegeven: ze heeft een break nodig. Sterker nog, Monica stopt voor nu met vloggen. Lees er hier meer over.

Als je Monica langer volgt weet je dat ze veel avonden onderweg was om te draaien, maar dat dj'en is niet meer wat haar gelukkig maakt. Vervolgens ging het met uploaden steeds slechter en slechter. Waarschijnlijk is het rond haar boeklancering allemaal even te veel geworden, want nu kondigt ze in haar laatste YouTube video aan dat ze stopt met vloggen. Althans, voor de komende twee weken.

Break

Monica is al gestopt met video's maken voor Concentrate omdat ze zich op haar eigen kanaal wil focussen, maar ze wil eerst een pauze inlassen. "Het komt er eigenlijk op neer dat ik even twee weken een pauze ga nemen. Ik heb dat gewoon nodig en ik vind het af en toe heel moeilijk om onder de druk van een YouTube kanaal te presteren", vertelt ze in de video. "Ik heb nu zoiets van: ik vind het f*cking leuk om video's te maken, maar ik wil niet nu door de stress denken van: ik moet video's blijven maken en het niet met volle overtuiging doen."

Geen vlogs, wel video's

De komende twee weken hoeven we dus geen vlogs te verwachten van Monica, maar er komen wel video's online. Yes! Dat zijn video's die Monica eerder heeft opgenomen en dat betekent dat ze zelf niet op de uploadknop drukt de komende tijd. Máárrrrr, ze belooft om over twee weken terug te komen. Pinky promise, Monica. We hebben 27 mei al in onze agenda staan.

Lees ook:

Beeld: Brunopress