News

Terror Twins-Esmee en Sharon krijgen eigen realityserie op Videoland

Esmee en haar tweelingzus Sharon van de Terror Twins hebben voor redelijk wat opschudding gezorgd in Ex on the Beach. Zo hadden ze onder andere beiden seks met Harrie de Hengst. Sharon is inmiddels zwanger en Esmee is aan een nieuwe relatie begonnen. Genoeg redenen dus voor een heuse realityserie!

Terror Twins-Esmee en Sharon krijgen eigen realityserie op Videoland

 

Alright: de Terror Tweeling maakte veel tongen los tijdens Ex On The Beach Double Dutch. En niet alleen figuurlijk gesproken… Sharon en Esmee hadden het beiden erg gezellig between the sheets met Harrie Snijders a.k.a. Harrie de Hengst. Maar the wild days zijn nu hartstikke over. Ongeveer vier maanden geleden strandde de vorige relatie van Esmee en haar ex-lover Jeroen, waar zij al sinds 2019 mee samen was. Omdat Esmee haar single leven miste, maar al snel had ze weer een nieuwe lover. “Ik had dit nooit zo snel kunnen bedenken, maar toch is er iemand die mijn hartje sneller kan laten kloppen.” En ook bij Sharon is genoeg aan de hand, want Terror Twin-Sharon is namelijk zwanger! Op Instagram schreef ze vier maanden geleden bij een foto van zichzelf met een flink buikje: “God has blessed me with a beautiful baby on the way”.

Terror Twins-Esmee en Sharon krijgen eigen realityserie op Videoland

Genoeg aan de hand dus bij de tweeling! Videoland vond dit reden tot een heuse realityserie. Op Instagram schrijven de meiden: “BIG NEWS!! ⭐️⭐️ Vanaf 27 Oktober zijn wij & @mommytwinsz te zien op Videoland met een nieuw programma “A Star Is Born”. Zijn jullie ook benieuwd naar de reis er naar toe? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!”

View post on Instagram
 

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀