News

FOTO: zwangere Terror Twin-Sharon laat zien wie haar vriend is

Remember? De Terror Twin uit Ex On The Beach. De tweeling viel behoorlijk op vanwege hun gekke uitspraken en gedrag. Dat is nu over, want één van de twee meiden, Sharon, is zwanger. Het was niet bekend van wie, maar daar brengt ze vandaag verandering in door een foto van de daddy to be te delen.

ex on the beach double dutch

FOTO: zwangere Terror Twin-Sharon laat zien wie haar vriend is

Alright: de Terror Tweeling maakte veel tongen los tijdens Ex On The Beach Double Dutch. En niet alleen figuurlijk gesproken... Sharon en Esmee hadden het beiden erg gezellig between the sheets met Harrie Snijders a.k.a. Harrie de Hengst. Maar the wild days zijn nu hartstikke over. Esmee had lange tijd een relatie met vriendje Jeroen, maar zij dumpte hem recent en dus is ze weer vrijgezel. Met Sharon gaat het even anders, zij is zelfs zwanger! Op Instagram schreef ze vier maanden geleden bij een foto van zichzelf met een flink buikje: “God has blessed me with a beautiful baby on the way". Wie de aanstaande papa is, maakte de Terror Twin uit Ex on the Beach: Double Dutch nooit bekend.

Met wie krijgt Sharon uit Ex On The Beach Double Dutch een kindje?
Tot gisteren, toen plaatste ze in haar Instagram Story een foto van de daddy to be. Omdat ze hem niet tagt, weten we nog niet wie het is, maar we hebben in ieder geval een gezicht! Sharon is in oktober uitgerekend van een meisje, liet ze eerder al weten. 

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved