Films & Series

Temptation Island 2021: de laatste ontwikkelingen

Ons favoriete juicy programma ‘Temptation Island: Love or Leave’ is weer van start gegaan. Op een zonnig oord gaan vier koppels testen of hun relatie alle verleidingen, spanningen en testen kan doorstaan. Een nieuw seizoen met kersverse koppels, nieuwe knappe koppen en een villa vol drama. Bereid je voor met deze Temptation Island 2021 guide. In dit artikel lees je alles over de koppels, verleiders, de opname locatie, de uitzend datum en meer! 

De inhoud van dit artikel

Tip: klik op een onderwerp om ernaartoe te springen.

Actuele ontwikkelingen in Temptation Island 2021 

Temptation Island 2021 aflevering 1 & 2:

Het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021 trapte direct af met een bang. We werden verwend met een dubbele aflevering waarin we kennis maakten met de koppels, verleiders en verleidsters. In Temptation Island 2021 aflevering 1 vertellen de koppels wat hun beweegredenen zijn om deel te nemen aan het programma. 

temptation island 2021

Temptation Island 2021 aflevering 3:

Shocking, want in deze episode wordt duidelijk dat Koen en Deborah helaas het programma moeten verlaten. Deborah stelt zich niet open voor de liefde en de singles sturen haar daarom naar huis. Zijn Deborah en Koen nog samen na Temptation Island 2021, dat is wel duidelijk voor deze tortelduifjes!

Temptation Island 2021 aflevering 4:

Inmiddels is het alweer tijd voor de vierde aflevering van drama in paradise! En believe us: daar vallen ontzettend veel tranen. De vrouwen dachten dat de mannen hen al snel zouden missen, maar they are wrong: de mannen gaan los zonder hun vriendinnen. Vooral het vervangende koppel in Temptation Island 2021, Efrain en Aylin, zorgt voor bijzondere beelden. “Zo iemand als ik hadden de dames echt niet verwacht”, pocht de nieuwkomer.

In Temptation Island 2021 aflevering 4 is het tijd voor het eerste kampvuur en de vrouwen schrikken van de uitspraken die de mannen over hen doen. “Zij is net PornHub”, is slechts een greep uit de shocking uitspraken en de tranen vliegen dan ook om je oren.

Als je denkt dat dit alle drama was van Temptation Island 2021 aflevering 4, you were wrong. Wij ontdekten namelijk dat het nieuwe koppel, Efrain en Aylin, waarschijnlijk alleen mee doen voor de fame! Efrain claimt namelijk dat hij en zijn liefje al twee jaar samen zijn, maar dat lijkt ons sterk, aangezien hij in 2020 nog meedeed als verleider aan Temptation Island. 

Temptation Island aflevering 5

In de nieuwste episode die op Videoland staat, zien we hoe de mannen op het kampvuur heftige beelden krijgen van hun liefjes. En daar schrikken ze best van. Wouter niet, want hij ziet alleen een sportende Julia, maar de rest is wel in shock. Vooral Nico ziet in Temptation Island aflevering 5 hoe Donna eigenlijk wel klaar met hem is. “Twee jaar weggegooid, voor niets!” Ook Bert raakt in een emotionele rollercoaster als hij ziet hoe Delphine erop los flirt met de mannen.

Temptation Island aflevering 7

Het wordt elke week alleen maar emotioneler in de villa van Temptation Island 2021. Deze week staat in het teken van een verwarde Nico en Donna. De emoties lopen hoog op als Donna een videoboodschap krijgt van Nico dat hij twijfelt aan de relatie.

Temptation Island 2021 aflevering 8

“Dat ik voor deze klootzak met de pil ben gestopt!” Oh oh, die uitspraak komt van Delphine. Wanneer ze erachter komt dat haar liefje Bert naar de hoeren is geweest tijdens hun relatie, ontploft ze com-pleet. Maar niet alleen zij is boos, ook Donna krijgt het flink te verduren wanneer ze hoort dat haar liefje Nico is vreemdgegaan met een andere vrouw. Ze is hysterisch en neemt zich voor de hondjes te houden als ze uit elkaar gaan. Ayleen moet toezien hoe haar lover Efrain steeds minder respect voor haar heeft en openlijk flirt met zijn favo single.

Temptation Island aflevering 9

Als je denkt dat het niet gekker kan, oh ja dat kan het wel! In de nieuwste episode is het heftiger dan ooit wanneer Delphine laat vallen dat Bert niet de enige is die haar liefje is geweest afgelopen 10 jaar. Bert maakt dit woest en hij maakt haar voor onder andere ‘hoer’ uit. Ook Wouter heeft het te kwaad wanneer hij ziet dat Julia het wel erg gezellig heeft zonder hem. Donna is overduidelijk klaar met Nico en stort zich in de armen van een single. Drama alert in Temptation Island 2021 aflevering 9!

Temptation Island aflevering 10

Nog voor de nieuwste aflevering goed en wel op Videoland staat, wordt al bekend dat er nog meer gossip is rond Bert en Delphine. Het schijnt dat Bert door de nieuwe vriend van Delphine is aangevallen en dat hij hierop aangifte heeft gedaan.

Wanneer staat Temptation Island: Love or Leave op Videoland?

De specifieke datum waarop Temptation Island 2021 van start is gegaan, is op 26 augustus 2021.

Hoe laat komen de afleveringen van Temptation Island 2021 online op Videoland?

De afleveringen kwamen vorig jaar om 21:00 uur ‘s avonds online, maar gelukkig kiest Videoland er dit seizoen voor om het programma al om 00:00 uur middernacht online te zetten. Je kan dus je woensdagavond/nacht al naar Temptation Island 2021 kijken op Videoland! In de vorige seizoenen zagen we telkens dat Videoland moeite had die topdrukte goed te verwerken, waardoor het allemaal niet zo goed ging met kijken. Wij zijn dus blij dat we nu gegarandeerd zijn van dit nieuwe programma!

Op welke locatie is Temptation Island 2021 opgenomen?

NOS-verslaggever Edwin Winkels woont in Spanje en hij ontdekte ineens een stoet witte limousines in het dorpje Sitges. Daarbij hoorde hij Nederlandse personen praten. Hiermee had hij de locatie van Temptation Island 2021 onthuld. Op de video die hij via Twitter deelde was duidelijk te horen dat ‘het uitstappen nog een keer gedraaid moet worden’. Temptation Island 2021 is dus opgenomen in het Spaanse dorpje Sitges.

Koppels van Temptation Island 2021

Wie doen er dit jaar mee om de ultieme relatietest aan te gaan? Er zitten een paar bijzondere types bij. Wij praten je bij over alle koppels van Temptation Island 2021.

 1. Wouter en Julia
 2. Koen en Deborah
 3. Donna en Nico
 4. Delphine en Bert
 5. Efrain en Ayleen

temptation island 2021

1. Wouter (30) en Julia (24)

Temptation Island 2021 Wouter en Julia zijn anderhalf jaar samen en ze kennen elkaar via Tinder. Ze hebben het leuk samen, maar toch vertrouwt Wouter Julia eigenlijk niet. En dat heeft alles te maken met zijn verleden met andere vrouwen. Julia vindt dit moeilijk en wil graag dat hij haar weer vertrouwt en hem niet met andere mensen vergelijkt.

Spoiler alert! Er is inmiddels meer bekend over de huidige relatiestatus van Wouter en Julia (niet klikken als je het niet wil weten 😉

temptation island 2021

2. Koen (27) en Deborah (24)

Koen en Deborah zijn al negen jaar samen, maar toch gaat het niet zo stabiel tussen de twee. Beiden zijn ze aan het begin van de relationship niet altijd even open en eerlijk naar elkaar geweest. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of het gras niet groener is aan de overkant. Helaas worden ze in aflevering 3 al naar huis gestuurd omdat ze niet vol voor het avontuur gaan. Zijn Koen en Deborah nog samen na Temptation Island 2021?

temptation island 2021

3. Donna (26) en Nico (26)

Donna en Nico zijn allebei 26 jaar en ze zijn al meer dan twee jaar een setje. Voor Donna was het direct duidelijk toen ze Nico zag: met hem wilde ze zijn. Ze vond hem extreem sexy. En dat lukte haar ook: want, na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. En goed ook: want na hun eerste romantische vakantie samen, is Nico al bij Donna gaan wonen. Ze hebben nu een eigen stek gekocht dus er staat heel veel op het spel voor de twee lovebirds. Wist je ook dat Nico mee deed aan Ex On The Beach 2018?

temptation island 2021

4. Delphine (27) en Bert (33)

Bert en Delphine kennen elkaar via het uitgaan. Delphine had toen nog een relatie, dus ze kon zich in eerste instantie niet helemaal overgeven aan Bert. Fun fact: dit is al 10 jaar geleden! Dit stel is dus al heel lang samen, maar toch zijn ze niet voor niets naar Temptation Island 2021 gekomen. Bert zoende vier jaar geleden met een ander en hierdoor is Delphine erg jaloers. Het liefst ziet ze niet eens dat Bert uit gaat met zijn vrienden. Wij zijn benieuwd of dit stel de ultieme relatietest gaat overleven.

5. Ayleen en Efrain

Ayleen en Efrain vervangen Koen en Deborah in Temptation Island 2021. Ze doen mee met het programma om te testen of ze wel meant to be zijn en ook of Efrain trouw kan zijn. Hij heeft namelijk een verleder als fuckboy en Ayleen vertrouwt het niet helemaal. Ook is niet zeker of Efrain en Ayleen alleen mee doen voor de fame.

Mannelijke verleiders Temptation Island 2021

mannelijke verleiders temptation island 2021

Er gaan weer een heleboel knappe mannen en vrouwen het hoofd van de koppels op hol brengen. Welk koppel overleeft al die aandacht en welk stel gaat voor de bijl voor zoveel mannelijk en vrouwelijk schoon? We beginnen met de mannelijke verleiders.

 1. Niels
 2. Serayo
 3. Willem
 4. Jake
 5. Bob
 6. Joop
 7. Fatih
 8. Valentino
 9. Kevin
 10. Maxime
 11. Jimi
 12. Yannick

 

1. Niels Muilenburg

Niels Muilenburg (25) wil graag voor zijn dertigste vader worden en hoopt tijdens Temptation Island 2021 de vrouw van zijn leven tegen te komen. Wij zijn heel benieuwd of dit hem gaat lukken. 

2. Serayo

Serayo (29) is op zoek naar een stabiele relatie met een avontuurlijke en zorgzame vrouw. Wij gunnen deze handsome boy een knappe lady die aan zijn zijde staat!

3. Willem

De 30-jarige Willem is op zoek naar een serieuze relatie. Hij hoopt voor de vrouwen in Temptation Island 2021 een luisterend oor te zijn. 

4. Jake

Jake (21) is de jongste van de mannelijke verleiders. Maar dat betekent niet dat hij niet de diepte in kan gaan. Jake gaat helemaal voor die fijne diepe connectie met de woman of his dreams.

5. Bob

Het is voor Bob (26) zijn doel om tijdens Temptation Island 2021 de vrouwen niet zomaar te vertellen dat hun relatie niet goed is. Liever luistert hij wat er dan precies aan de hand is. 

6. Joop

Joop (32) is er klaar voor om de connectie aan te gaan met een mooie dame. Hij is niet bang om op ze af te stappen. We like!

7. Fatih

De sociale Fatih (26) is op zoek naar een ambitieuze vrouw, maar heeft een afkeer tegen drama queens. Snappen wij wel.

 

8. Valentino

Valentino (30) is een levensgenieter én een echte Bourgondiër. Welke vrouw gaat er met hem een hapje eten?

9. Kevin

Voor de 25-jarige Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor de raap is en open communicatie belangrijk vindt. Wij gunnen hem zo’n babe!

10. Maxime

De spontane Maxime (24) gaat op Temptation Island 2021 op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw die ook van dieren houdt. Nice!

11. Jimi

Jimi (25) is al een tijdje vrijgezel, maar hij brengt daar nu graag verandering in. Wie is zijn volgende lange relatie?

12. Yannick

Yannick (24) gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar is ook een tikkeltje kieskeurig. Op Temptation Island hoopt hij van zijn standaard vrouw af te stappen.

Vrouwelijke verleidsters Temptation Island 2021

Er doen dit jaar weer een heleboel mooie ladies mee aan het programma vol drama. Deze 12 vrouwelijke verleidsters proberen de mannen in de koppels te verleiden. Zelf zoeken ze ook naar liefde. Kijk je mee?

 1. Jamila
 2. Michelle
 3. Noëlle
 4. Presley
 5. Kim
 6. Joyce
 7. Laure
 8. Jolien
 9. Shallie
 10. Laura
 11. Joyce
 12. Chelsy

1. Jamila

De 30-jarige Jamila is op zoek naar ‘the real deal’. Wat dat is? Huisje, boompje, beestje dus.

2. Michelle

Michelle (31) is drie jaar vrijgezel en staat ervoor open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. We can’t wait!

3. Noëlle 

Noëlle (26) valt op zorgzame en trouwe mannen en staat open voor een nieuwe liefde. Wij zijn benieuwd of ze die in Spanje vindt.

4. Presley 

Presley (26) praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn.

5. Kim 

De 22-jarige Kim is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan. You go girl!

6. Joyce 

Joyce (23) hoopt tijdens het avontuur haar nieuwe liefde te vinden. En zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle honderd procent voor. 

7. Laure

Laure (24) heeft al enkele relaties met voornamelijk ‘badboys’ achter de rug, maar daar is ze nu wel klaar mee. She is ready voor een lieve man.

8. Jolien 

De avontuurlijke Jolien (28) is op zoek naar een ‘échte vent’, die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

9. Shallie 

De 28-jarige Shallie weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie. De mannen uit de koppels die datzelfde gevoel hebben, mogen hun hart bij haar luchten.

10. Laura

Laura (29) wordt niet snel verliefd, maar stelt haar hart op Temptation Island wel degelijk open voor een nieuwe relatie. 

11. Joyce

De 28-jarige Joyce is al een tijdje single en daar is ze wel klaar mee. Be prepared mannelijke types, want daar houdt ze babe van. 

12. Chelsy

Deze 27-jarige Chelsy is nu op zoek naar een relatie waar honderd procent toekomst in zit. Ze is gek op boys met tattoos.

Voorgaande seizoenen Temptation Island

Of het dit seizoen in Temptation Island: Love or Leave weer zo spraakmakend gaat worden als voorgaande seizoenen zal moeten blijken. Er zijn weer pittige verleiders en verleidsters aanwezig. Genoeg ingredienten dus om er weer net zo’n spektakel van te maken. Zo zullen er ongetwijfeld weer koppels uit elkaar gaan maar zullen er ook koppels onstaan? Pommeline en Fabrizio zijn misschien wel het bekendste Temptation Island koppel aangezien zij als singles aan het werk waren om de koppels uit elkaar te drijven. Wie had dat kunnen denken van een verleider en een verleidster uit Temptation Island 2017 en Temptation Island 2018.  Pomeline Tillière  is overigens tot de dag van vandaag nog steeds onderwerp van gesprek. Fabrizio is weer vrijgezel en doet tegenwoordig mee aan de Belgische variant van de Bachelor.

Beeld: RTL, Tom Cornelissen