Celebs

FOTO: zo zag Pommeline Tillière er uit vóór alle plastische ingrepen

Juicy! De knappe Pommeline Tillière, bekend van haar Temptation Island liefdesavonturen, heeft tegenwoordig niets te klagen over haar looks. Wel is bekend dat ze flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. LoveReality duikelde een foto van haar op van héél lang geleden. 

Pommeline Tillière

FOTO: zo zag Pommeline Tillière er uit vóór alle plastische ingrepen

Temptations Pommeline Tillerière is open en eerlijk over het feit dat ze aan zichzelf heeft laat sleutelen. Veel volgers vroegen zich dan ook af hoe Pommeline Tillerière er vroeger uit zag en dat besloot de oud Temptation Island-verleidster aan haar volgers te laten zien. De realityster deelde een oude tienerfoto op Instagram. Wow! Wat een verschil! “Maak kennis met de 15-jarige Pommeline. "Thank God heb ik die pony niet meer. En de eyeliners waren vroeger ook in promo, denk ik!” De foto is zo'n twaalf jaar geleden gemaakt.

Pommeline dit jaar nog een heleboel kritiek over zich heen omtrent haar uiterlijk. Volgers vonden haar plastische ingrepen namelijk te ver gaan. "Ik vind het mooi, dus als het u niet aanstaat."

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is ook weer begonnen, zonder Pommeline maar met een heleboel nieuwe verleiders en verleidsters.

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved