Series & Films

Wanneer staat Temptation Island 2021 op Videoland?

Temptation Island 2021 komt eraan. De opnames van Temptation Island 2021 zijn inmiddels achter de rug en de kandidaten zijn weer thuis. Nu moeten we wachten tot ons favoriete realityshow weer van start gaat. Maar wanneer is dat eigenlijk? Hint: het is sneller dan je denkt.

temptation island 2021

Wanneer staat Temptation Island 2021 op Videoland?

Het voelt bijna alsof Temptation Island 2021 gaat beginnen, want de hints over nieuwe kandidaten zijn all over the place. Maar hoe lang moeten we nog wachten op Temptation Island 2021? Wij vermoeden dat het niet lang meer duurt. Dat het programma in augustus op Videoland verschijnt, is wel zeker. Ook weten we ondertussen dat de opnames zijn afgerond, omdat Monica Geuze dit in haar vlog heeft laten zien. De specifieke datum waarop Temptation Island 2021 start, is helaas nog niet bekend. Maar de kans is heel groot dat het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021 eind augustus verschijnt. 

Wat weten we al over Temptation Island 2021?
De specifieke datum is er dus nog niet voor het nieuwe seizoen drama in paradise. Maar genoeg gossip is er wel. Zo zag een journalist de nieuwe koppels in Spanje aankomen, is de uittslag al duidelijk bij één koppel en zijn de vrouwelijke verleiders en mannelijke verleiders van Temptation Island 2021 al bekend.

Temptation Island 2021 wordt 'een juicy seizoen"
In de realityserie van Monica Geuze zien we hoe zij zich voorbereid op de opnames van Temptation Island 2021. Ze verklapt alvast wat over wat we van dit seizoen kunne verwachten. "Het wordt absoluut een juicy seizoen. Het wordt echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken: 'Oké, Temptation. We kennen nu allemaal het riedeltje', maar dit seizoen is echt weer something else." Viktor neemt deze presentatieklus voor het eerst op zich, dus Monica gaf hem van tevoren een aantal goede tips. “Het helpt heel goed om oprechte interesse te hebben in de kandidaten. Dat had ik vorig jaar bijvoorbeeld. Toen dacht ik: dit is mijn eerste klus, dus ik moet het goed doen. Ik dacht dat ik dan goede vragen had bedacht, maar als zij totaal andere antwoorden geven dan je verwacht...”

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved