News

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2021

Op dit moment zijn de opnames voor Temptation Island 2021 in volle gang. Een nieuw seizoen met kersverse koppels, nieuwe verleiders en een villa vol drama. LoveReality ontdekte het eerste deelnemende koppel.

temptation island 2021

Temptation Island 2021: het eerste koppel is ontdekt

Gisteren schreven wij nog dat een NOS-verslaggever ontdekte hoe er in het dorpje Sitges in Spanje spontaan een stoet limousines voorbij trok. Daarbij hoorde hij Nederlandse personen praten. Op de video die hij via Twitter deelt is duidelijk te horen dat ‘het uitstappen nog een keer gedraaid moet worden’. Verder zie je al drie stelletjes hand in hand aan komen lopen. “En ze zitten dus niet echt op een eiland."

Temptation Island 2021

LoveReality ging hierdoor flink graven op het world wide web en met succes! Zij ontdekten het eerste deelnemende koppel van Temptation Island 2021! Het gaat om Julia Akkerman en Wouter van Dort, ook te zien op de foto hierboven. Zij hebben aan vrienden en familie verteld dat ze ‘op vakantie zijn’, maar je ziet ze dus op het filmpje dat de NOS-verslaggever deelde. Busted!

Het eerste koppel van Temptation Island 2021: Julia Akkerman en Wouter van Dort

Julia heeft een eigen schoonheidssalon en Wouter is de eigenaar van een sportschool. De twee zijn al heel lang bij elkaar. Hoewel alle foto's van hen samen van hun social media zijn verwijderd, is het toch overduidelijk dat ze meedoen aan Temptation Island 2021. Stay tuned!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved