Lifestyle

Reddit gebruikers delen meest ongemakkelijke middelbare school momenten


De middelbare school is de plek waar iedereen fouten maakt. Je zet jezelf in awkward situaties en doet kleding aan waar je later van walgt. Gelukkig ben je niet de enige! Reddit gebruikers deelde hun meest gênante momenten op de middelbare school. Wij hebben de grappigste en opvallendste verhalen verzameld en op een rijtje gezet!

1. Inkijkvideo
“In het eerste jaar moest iedereen een video maken waarin ze zichzelf voorstelde. Er zat een meisje in de klas die erg grote borsten had. In de video die ze maakte vielen deze nogal op. Ze had een shirt aan met super veel inkijk. Na de video vroeg de docent wat wij het leukste vonden aan de video, ik stak mijn hand op en zij ‘haar borsten’. Ik dacht dat ik super grappig was, maar mijn grap werd totaal niet gewaardeerd…”

via GIPHY


2. Over de bok
“Tijdens gym moesten we over een bok heen springen. Ik wist dat ik er overheen ging vallen, maar mijn mannelijke gymdocent stond erop dat hij mij zou opvangen. Ik viel over de bok vol met mijn gezicht in zijn kruis. Terwijl hij stond te crepéren van de pijn schaamde ik mij kapot.”

via GIPHY


3. Seksuele voorlichting
“In jaar twee kreeg ik seksuele voorlichting. Hiervoor moesten we weten hoe een vagina in elkaar zit. We kregen een plaatje van een vagina met nummers erop. Ik (een jongen) had geen idee hoe een vagina in elkaar zat dus ik vroeg hulp aan een vriendin. Ik vroeg waar de clitoris zit en ze zei ‘in de vagina’. Ze wist zelf ook niet waar haar clitoris zit, dus…

via GIPHY


4. Ongesteld
“Ik was ooit ongesteld geworden op school en ik had dit niet door. Toen ik opstond zat er een hele rode vlek in de stoel. Ik was volledig doorgelekt.”

via GIPHY


5. Presentatievrees
“Ik ben altijd super zenuwachtig als ik moet presenteren voor de klas. In mijn eerste jaar moesten we onszelf voorstellen en terwijl ik voor de klas stond om mezelf te presenteren viel ik flauw van de zenuwen.”

via GIPHY


6. Voor schut
“In de derde klas vond ik een meisje super leuk. Na maanden durfde ik haar eindelijk mee uit te vragen. Toen ik het afgesproken café binnenliep zat zij daar met al haar vriendinnen. Ze keken mij aan en lachte mij keihard uit. Natuurlijk wist de hele school de dag erna wat er was gebeurd.”

via GIPHY


7. Van de trap
“Zoals elke middelbare school hadden wij super veel trappen. Op een dag liep ik op de trap omhoog met mijn handen in mijn zakken. Ik struikelde en kon mijn handen niet op tijd uit mijn zakken halen. Hierdoor viel ik voorover en rolde ik van de trap af.”

via GIPHY


8. Apenkooien
“Tijdens apenkooien probeerde ik over obstakels te klimmen, maar mijn broek bleef vastzitten. Hierdoor werd mijn broek helemaal naar beneden getrokken middenin de gymles. De hele klas lachte mij uit.”

via GIPHY


9. Kledingkeuze
“In mijn eerste jaar droeg ik een groene broek, een roze top en een blauwe blazer. Ik dacht echt dat ik er leuk uit zag…”

via GIPHY


10. Kunnen lesbische vrouwen seks hebben?
“In het eerste jaar kregen we seksuele voorlichting. De docent vroeg of lesbische vrouwen seks kunnen hebben. Ik antwoordde: “ja dat kan, dat heb ik op internet gezien.’ De docent heeft mij de rest van de les niet meer normaal aangekeken.”

via GIPHY

Bron: Reddit.comBeeld: istock