Lifestyle

Awkward dingen die jij ook op de middelbare school hebt uitgevoerd

De middelbare school. Voor de ene de tijd van z'n leven en voor de ander een verschrikking. Als je nu terugkijkt op die tijd denk je vast 'wat was ik vervelend'. Toch kijk je hier lachend terug op deze dingen die iedereen wel eens heeft gedaan op de middelbare school.

1. Spijbelen

Een dagje geen zin in school? Dan heb jij vast wel eens de handtekening van jouw ouders vervalst om er onderuit te komen. Of een mailtje gestuurd vanaf het e-mailadres van een van je ouders.

2. Spullen naar docenten gooien

Die arme docenten deden hun best om jou dingen te leren en jij vond het alleen maar hilarisch als ze boos werden. Gummen, propjes papier en pennen werden regelmatig naar vervelende docenten gegooid.

3. Docenten weggepest

Als jouw klas een docent echt verschrikkelijk vond dan vonden jullie het helemaal geen probleem om die persoon weg te pesten. Achteraf is dit eigenlijk zielig, maar op dat moment had je de grootste lol!

via GIPHY

4. Kauwgom onder een tafel plakken

Dit zag je altijd in films en daarom moest jij dit een keer proberen.

5. Eruit gestuurd worden

Iedereen is er wel een keertje uitgestuurd. Vaak om een hele stomme reden, zoals te veel praten.

6. Een crush hebben op een ouderejaars

Op een of andere manier waren de ouderejaars altijd net iets interessanter. Iedereen heeft wel een crush gehad op iemand die een jaar boven je zat.

via GIPHY

7. Afgekeken bij een toets 

Als je dan een keertje niet goed leerde ging je naast de slimme persoon in de klas zitten. Jij hebt vast regelmatig gespiekt bij een toets!

8. Te lang op school blijven hangen

School was een plek om te leren, maar ook een plek waar allemaal mensen van dezelfde leeftijd samen komen. Daardoor bleef jij soms iets te lang om school hangen. Het was gewoon heel gezellig.

via GIPHY

Lees ook:
Door deze 6 fases ging je vroeger als je door de regen naar school fietste
10x super herkenbaar als je met in een studentenhuis woont

Beeld: Unsplash: NeONBRAND
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved