Lifestyle

Herkenbaar: deze dingen doe je als je een crush hebt

We hebben allemaal wel eens een crush, misschien heb je er op dit moment wel een. Voordat je subtiel indruk gaat maken op je crush en stappen gaat ondernemen, zwijmel je nog even weg. Deze dingen doen we allemaal als we een crush hebben (en geef maar toe, ze zijn heel herkenbaar!) 

1. Je staart altijd net iets te lang naar hem of haar
Die knappe jongen of dat leuke meisje waar je een crush op hebt is natuurlijk onweerstaanbaar. Als je hem of haar ziet, staar je dan ook altijd net iets te lang. En soms wordt dat superongemakkelijk als diegene het doorheeft. Oeps, lief lachen en je rode wangen verbergen… 

2. Je denkt langer na over de emojis die je gebruikt
Een appje heb je zo in elkaar gezet, maar de emoji die je moet gebruiken?  Dat duurt toch echt even een paar minuten. Soms overleg je zelfs met vriendinnen welke emoji je het beste kunt gebruiken. Niet de flirterig, niet te creepy maar ook niet te saai. Emoji’s kiezen als je een crush hebt is een hele kunst.

View post on Instagram
 

3. Je checkt de socials van je crush uitvoerig
Je zet je Instagrammeldingen aan voor als hij iets nieuws toevoegd aan zijn story. Alleen kijk je na een paar minuten pas, want je wil natuurlijk niet dat hij ziet dat je de story in 3 seconden al hebt aangeklikt. 

4. Je geeft je vriendinnen die speciale blik als je hem of haar ziet
Zijn je vriendinnen op de hoogte en kom je je crush tegen als je samen met hen bent? Dan heb je aan één blik naar je beste vriendin genoeg. En na afloop bespreek je natuurlijk tot in detail wat er zojuist gebeurd is. Zou hij je leuk vinden? Ziet zij ook dat het iets kan worden tussen jullie? 

5. In je hoofd heb je al een toekomst uitgestippeld
Hard van stapel lopen? Stiekem doen we dat allemaal een beetje als we een crush hebben. Je denkt na over de meest romantische dates, hoe jullie elkaar eindelijk vertellen dat jullie elkaar leuk vinden en hoe het zou zijn om met je crush een relatie te hebben. 

View post on Instagram
 

6. Als hij je naam uitspreekt slaat je hart een slag over
We weten niet wat het is, maar als iemand die je leuk vindt je naam hardop uitspreekt slaat ons hart een slag over. Oh my god, je crush zegt je naam zo ontzettend lief. Net als je dacht dat het niet onweerstaanbaarder kon, bewijst ‘ie het tegendeel. 

7. Wanneer je je crush online met iemand anders ziet flirten wordt je jaloers
Als je hem of haar een flirterige emoji onder de foto van iemand anders ziet plaatsen word je dan ook helemaal gek. Nee, jullie hebben nog geen relatie maar hallo, he’s yours!

View post on Twitter

Beeld: iStock

Must reads 👀