News

FOTO: zo zag De Bachelor 2021 Tony Junior er als kind uit

De Bachelor 2021 met dj Tony Junior is in volle gang. In het prachtige Kroatië strijden de prachtige deelnemers om zijn aandacht en hopen ze hiermee de vrouw van zijn dromen te worden. Dat de dj hartstikke knap is weet iedereen, maar hoe zag hij er eigenlijk uit als kleine Tony? Wij vonden een adorable foto.

De Bachelor 2021 Tony Junior als kind

Tony Junior is dj en zit dus in de muziek, maar zijn moeder had een hele andere carrière. Zij was namelijk model! Zo poseerde ze onder andere in sexy bladen zoals Playboy. Onze Bachelor 2021 Tony Junior is daar apetrots op! Op een foto op zijn Instagram deelde hij dan ook eerder een super zoetige foto. Wat vind jij?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Dit zijn de bekende exen van Tony Junior

Maan de Steenwinkel
Dat Tony Junior voor De Bachelor 2021 al een aantal flings en relaties met vrouwen heeft gehad, dat is niet onbekend. Er zijn al heel wat bekende exen van de dj. Eind 2020 kwam er een einde aan zijn relatie met Maan de Steenwinkel en die heeft drie jaar geduurd. “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.”

Dionne Slagter
Dionne Slagter is ook wel bekend onder de naam OnneDi. De YouTuber wilde in 2017 graag met Tony samenwerken voor een video. Al snel bleek dat de twee elkaar wel zagen zitten, maar iets serieus is het nooit geworden. Tony gaf (voordat ze seks hadden) aan dat hij niet opzoek was naar een serieuze relatie. Toen het contact wat meer op een relatie begon te lijken besloot Tony er een punt achter te zetten.

Kelly Spronk
Als laatste hebben we Kelly Spronk. Je kan haar kennen van het programma Models in Paris waar ze aan mee deed. Het model heeft nu een relatie met Noah Zeeuw en de twee zijn kersverse ouders. Rond 2015 had zij een relatie met Tony Junior. Kelly is ook nog een tijdje samen geweest met de B-Brave-zanger Kaj van der Voort.

Lees ook:

– Je kunt nu slapen in de Airbnb van De Bachelor 2021

 

Bron: GraziaBeeld: GettyImages

Must reads 👀