News

Dionne Slagter reageert op seksueel wangedrag Kaj van der Ree

Het nieuws over Kaj van der Ree is je vast niet ontgaan. Deze week werd bekend dat de YouTuber in het verleden seksueel contact had met minderjarige meisjes. Dionne Slagter, die op dat moment een relaties met hem had, reageert nu op het nieuws. Benieuwd wat zij te zeggen heeft? Lees dan snel verder.

YouTuber Kaj van der Ree had seksueel contact met minderjarige meisjes

Nadat realityprogramma De Villa moest stoppen wegens seksueel overschrijdend gedrag, is dit keer Kaj (o.a. de voice-over stem van Love Island) in het nieuws wegens seksueel wangedrag. Op sociale media werd de presentator en YouTuber de afgelopen dagen door meisjes beschuldigd op Twitter. Hij schijnt dat hij vroeg om naaktfoto’s en dat hij zelf pikante foto’s en berichten stuurde. De meisjes waren op dat moment 13, 14 en 15 jaar oud en dus minderjarig. Kaj (28 jaar) zelf naaktfoto’s gestuurd en aan de meisjes gevraagd om foto’s te sturen. Eén van de meiden plaatste het bericht op Twitter:

View post on Twitter

 

 

Ex Dionne Slagter heeft het nooit opgemerkt

Dionne Slagter, oftewel Onnedi op YouTube, reageert op het nieuws. Zij  had op het moment dat Kaj deze berichten stuurde een relatie met de vlogger. Dionne walgt van zijn actie en heeft het nooit opgemerkt. Ze beweert zelfs op Twitter dat ze er geen weet van had dat haar vriend tijdens hun relatie contacten onderhield met minderjarige meisjes en naaktfoto’s met ze uitwisselde.

View post on Twitter

Geen samenwerkingen meer voor Kaj

En niet alleen Dionne staat versteld van Kaj zijn daden. Ook de zender RTL zegt geschrokken te zijn van de verklaring van Kaj: “Wij schrikken van de verklaring van Kaj van der Ree,” aldus RTL. “Wij keuren dit soort gedrag te allen tijde af.” Volgens de zender staan er op dit moment ook geen nieuwe afleveringen op de planning, waarin Kaj een rol gaat spelen. Daarnaast wordt hij in de toekomst niet meer gevraagd voor de shows. En daar blijft het niet bij… Ook de NPO maakt stopt per direct met zijn programma’s Proefkonijnen en zijn vrijdagavondshow Skaj Is The Limit op 3FM. 

Excuses

Kaj heeft uiteraard spijt, hij vindt het heel erg en ziet in dat hij domme fouten heeft gemaakt. Hij liet weten: “Ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft. Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld. Ik hoop dat zowel de jonge vrouwen als anderen mij kunnen vergeven, maar ik snap het ook dat organisaties op dit moment niet meer met mij willen samenwerken.”

Kaj lag deze week ook al onder vuur omdat hij zich maanden geleden in een interview hardop had afgevraagd of Nikkie Tutorials transgender is. 

Bron: RTL | Beeld: Bruno Press 

Must reads 👀