Travel

We’re going to Ibiza: 6 hotspots op Ibiza waar je zeker naartoe wilt

Nu we weer meer mogen reizen en steeds meer landen op groen staan, gaan veel mensen weer naar Ibiza. Ga je deze zomer ook naar het zonnige Spaanse eiland? Dit zijn de 6 hotspots op Ibiza waar je zeker naartoe wilt (zoals een geweldig roze hotel!)

Aubergine

Een mooie plek in het binnenland van Ibiza is Aubergine. Bij Aubergine kun je lekker biologisch eten en genieten van de mooie tuin. Een fijn plekje om gezond te lunchen of dineren. Extra fijn: alle ingrediënten die worden gebruikt om het eten klaar te maken, komen uit de tuin van Aubergine. Ook zijn er veel vega opties, zoals quinoaburgers of spinazie ravioli.

Waar? Carr. de San Miquel, km 9, 9, 07815 Sant Miquel de Balansat

View post on Instagram
 

Cotton Beach Club

Een van de meest luxe hotspots van Ibiza is Cotton Beach Club. Deze hotspot zien we ook vaak op Instagram terug, want veel influencers dineren in dit kleine paradijsje. Denk: witgedekte tafels, cocktails en fijne visgerechten.

Waar? Carrer Posta de Sol, C/ de Cala Tarida, 21

View post on Instagram
 

Es Vedra

Misschien ken je Es Vedra wel, deze rotsen zijn namelijk onwijs populair op Instagram. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen. Vanaf Ibiza kijk je namelijk uit op dit onbewoonde rotsachtige eilandje dat in de helderblauwe zee ligt. Wij snappen wel waarom veel mensen hier van het uitzicht willen genieten.

Waar? In de omgeving van Sant Josep de sa Talaia

View post on Instagram
 

Hippiemarkt Punta Arabi

Ook een van de hotspots op Ibiza die je niet mag overslaan: de Hippiemarkt! Ideaal voor een middagje toffe accessoires shoppen, genieten van zomerse muziek en lekkere cocktails. Punta Arabi is een van de grootste hippiemarkten op het eiland en zeker een van de hotspots op Ibiza waar je naartoe wilt.

Waar? Avinguda Punta Arabí, s/n, 07840 es Canar

View post on Instagram
 

Passion Café

Zin in avocadotoast of een acaibowl? Dan moet je bij Passion Café zijn. Ook kun je er terecht voor ijskoffie, smoothies en andere biologische drankjes. Kortom: een van de hotspots op Ibiza waar je zeker naar toe wilt. Op Instagram spotten we Gaby Blaaser al eens bij dit fijne plekje voor een healthy lunch.

Waar? Er zijn vijf locaties op het eiland, check hier meer.

View post on Instagram
 

Paradiso Art Hotel

Dé hotspot der hotspots op Ibiza voor een Instagramfoto met roze achtergrond is het Paradiso Art Hotel. Dit hotel is namelijk helemaal roze. Ja, ook de hotelkamers én het zwembad. De droom voor iedereen die van roze hotspots houdt. Ook fijn: het hotel is niet megaduur, dus als je er op tijd bij bent kun je hier ook je vakantie vieren.

Waar? Es Caló, 70, 76, 07829 Sant Josep de sa Talaia

View post on Instagram
 

 
Beeld: iStock