Lifestyle

Awkward confessions: “mijn fantasie is veranderen in een Pokémon en seks hebben met mijn trainer”


Veel mensen zien Reddit als een plek om hun hart te luchten. Dit zorgt voor mooie verhalen, maar vooral voor bizarre geheimen. Van seksuele fantasieën tot pijnlijke confessions. Alles is op het platform te vinden. Wij hebben de 10 meest bizarre geheimen op een rijtje gezet!

1. Kinky

“Ik betaal soms mooie meiden om mij in elkaar te slaan.”

via GIPHY


2. Stiekem de vader

“Mijn collega is zwanger, maar niet van haar vriend. Ze is een paar keer vreemdgegaan met mij en het kind is van mij. De collega heeft haar vriend vertelt dat het kind van hem is en heeft tegen mij gezegd dat ik mijn mond er over moet houden.”

via GIPHY


3. Vieze gewoonte

“Ik vind het fijn om dode huid van de onderkant van mijn voet te trekken. De huid die ik er af haal doe ik in een pot en die bewaar ik onder mijn bed.”

via GIPHY


4. Wraak

“Op een avond heb ik het huis in brand gezet van de man die mij jaren lang heeft mishandeld. Side note: hij heeft het overleefd ik heb niemand vermoord.”

via GIPHY


5. Prullenkak

“Ik heb ooit in een prullenbak gepoept op school. De wc was bezet en ik kon het niet meer ophouden.”

via GIPHY


6. Huisgenoot

“Ik houd van mijn man, maar hij houdt niet van mij. Hij vindt het fijn dat hij niet alleen is, hij houdt van onze kinderen en hij vind het gezellig met mij. Maar hij houdt niet echt van mij. Ik leef eigenlijk met een huisgenoot met wie ik mijn kinderen opvoed.”

via GIPHY


7. Geheime plek

“Wij hebben een grot onder ons huis waar niemand van af weet.”

via GIPHY


8. Hetero schaamte

“De eerste keer dan ik een blowjob kreeg was van een man. Zelf ben ik heteroseksueel en daarom schaam ik mij ervoor, maar ik vond het wel lekker.”

via GIPHY


9. Onbereikbare liefde

“Ik ben 19 en ik ben verliefd op iemand van 15. Het erge is dat zij mij ook leuk vindt, maar ik ga er niets mee doen want dat voelt compleet verkeerd.”

via GIPHY


10. Pokémon fantasie

“Mijn grootste seksuele fantasie is veranderen in een Pokémon en seks hebben met mijn trainer.”

via GIPHY

Bron: RedditBeeld: Unsplash: Ben White