News

Hier vind je de laatste 10 vrouwen die om Tony Junior strijden in De Bachelor op Instagram

Vanaf 24 juni kan je meekijken in de zoektocht naar de liefde van Tony Junior. Twintig verschillende vrouwen gaan de strijd aan om het hart van de Nederlandse dj. De eerste tien dames wisten kende we al, maar nu zijn ook de laatste tien bekend gemaakt. Wij stellen ze even aan je voor!

De Bachelor met Tony Junior: de laatste 10 vrouwen

1. Amanda

Deze 25-jarige criminologie studente vind zichzelf een perfecte match met Tony Junior. Ze zijn allebei ambitieus, maar zichzelf niet té serieus nemen. De Leidse schone is een flapuit en is vaak de gangmaker in een groep. Zou ze in de smaak vallen?

Hier kan je Amanda op Instagram volgen.

2. Desi

Desi heeft een heftige tijd meegemaakt als vluchteling. Gelukkig heeft ze nu haar plekje gevonden bij een Amsterdams reclamebureau. De 33-jarige blondine is een feestbeest en een familiemens. Ze is dan ook klaar om te settelen en hoopt dit met Tony Junior te kunnen doen.

Hier vind je Desi op Instagram

3. Estelle

Deze stoere dame werkt bij de beveiliging op Schiphol. Ze gaat niet zomaar voor iemand aan de kant en dat zie je terug in haar liefdesleven. De 24-jarige Estelle heeft een streepje voor bij Tony want ze komt uit Utrecht. Zou de Bachelor haar interessant vinden?

Hier vind je Estelle op Instagram

4. Esther

De Groningse Esther (27) is een echte ondernemer. Ze heeft 50 punten waar je haar eigen kledinglijn kan kopen. Daarnaast maakt ze ook custom design. Ze hoopt de wereld te veroveren en het liefste met Tony Junior aan haar zijde.

Hier vind je Esther op Instagram

5. Jolijn

De 24-jarige Jolijn woont nu in Amsterdam, maar ze komt uit Enschede en heeft in Kaapstad gewoond. Een echte avonturier dus! Ze volgt de opleiding event management en werkt ze achter de bar. Ook is ze personal trainer. De positiviteit, sportiviteit en humor van de dj spreken haar aan.

Hier vind je Jolijn op Instagram

6. Julia

Deze Amsterdamse is altijd opzoek naar een uitdaging. Ze houdt van afwisseling en dat is wel te zien aan haar baan. Ze is namelijk freelancer in de evenementen branche en ze werkt bij de GGD. De 24-jarige brunette wordt niet snel verliefd. Zou Tony daar verandering in kunnen brengen?

Hier vind je Julia op Instagram

7. Rozemarie

Rozemarie (25) is een echte rockchick. Naast passie voor de muziek kan ze ook drummen. Dit doet ze in een bandje met haar vriendinnen. Verder werkt ze als verpleegkundige en is ze super doelgericht. Zou Tony zijn pijlen op haar richten?

Hier vind je Rozemarie op Instagram

8. Sara

Sara stond op het punt om een horecazaak te openen toen de coronacrisis uitbrak. Ondanks de pech blijft ze altijd positief. De 30-jarige is nu een meubelzaak begonnen met haar moeder. Ze heeft een relatie van acht jaar gehad en daarom weet ze precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Zou ze dit kunnen vinden bij de dj?

Hier vind je Sara op Instagram

9. Sarai

De 24-jarige Amersfoortse werk als model. Dit heeft haar geholpen met het opzij zetten van haar onzekerheden. Naast haar werk studeert ze ook nog aan het AMFI. Ze houdt van een dolletje en vindt loyaliteit super belangrijk. Daarom denkt Sarai dat ze een goede match is met Tony.

Hier vind je Sarai op Instagram

10. Serena

De 23-jarige Serena is super sportief. Ze houdt van kickboksen en fitness. Ook heeft ze in Tiel een paard op stal staan waar ze regelmatig te vinden is. Haar grootste liefde zijn haar tatoeages. Beide armen staan vol en nu is ze bezig met haar benen. Zou over een paar maanden de naam Tony op haar been verschijnen?

Hier vind je Serena op Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom De Bachelor? Lees dan ook:
– Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van de Bachelor met Tony Junior op Videoland
– Bachelor-Tony Junior vertelt hoe zijn droomvrouw moet zijn

Bron: RTL BoulevardBeeld: Videoland, Tom Cornelissen

Must reads 👀