Travel

Friends-fans opgelet! Je kunt nu een cruise boeken helemaal in het thema van jouw favoriete show

I’ll be there for you!” Heb jij ook zo genoten van de Amerikaanse sitcom Friends? Stiekem kan jij alle afleveringen wel 100 keer kijken! Wij hebben goed nieuws voor de diehard Friends-fans. Je kan namelijk een cruise boeken die helemaal staat van de show. Wie wil dat nou niet?

Op Friends cruise

De populaire sitcom Friends heeft een grote fanbase opgebouwd. Begrijpelijk, want wie heeft er nou niet gelachen om de avonturen van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe? Voor de echte fans organiseert het schip Celebrity Equinox een cruise volledig in het thema van de show.

De cruise

Het schip vertrekt op 15 mei 2022 vanaf Fort Lauderdale in Amerika. Hij vaart via verschillende plekken in Florida naar Mexico waar hij op 21 mei de haven binnen vaart. Aan boort zijn verschillende spelletjes, verkleedfeestjes en andere activiteiten die allemaal gericht zijn op Friends. Helaas zijn de acteurs zelf niet aanwezig op de cruise. Dit wil de organisatie goed duidelijk maken voordat er straks teleurgestelde fans de cruise verlaten.

Hoe kan je boeken?

Als jij mee wil op de luxe cruise dan mag je wel even sparen… De kamerprijzen beginnen bij €1350,- voor een binnenhut tot €2500,- voor een sky suite met balkon. Maar het is niet verboden te dromen! Wie zou jij meenemen?

View post on Instagram
 

Lees ook:
– De reden dat Matthew Perry erg moeizaam sprak tijdens Friends-reünie
– How you doin’: je kunt nu slapen in een echte Friends-Airbnb
– OMG: De Friends reünie geeft trailer vrij mét releasedatum

Bron: RTL BoulevardBeeld: Getty Images