News

De reden dat Matthew Perry erg moeizaam sprak tijdens Friends-reünie

Afgelopen weekend was het zover: we konden eindelijk naar de Friends Reünie kijken! De reünie werd uitgezonden op SBS6. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc betraden nog eens het toneel in de reünie. En tóch waren er fans die zich zorgen maakten om één van de hoofdrolspelers: Matthew Perry.

Kijkers viel het op dat Matthew Perry, die Chandler Bing in de serie speelt, wat moeizaam sprak. In een deel van de trailer zegt hij "I stole the cookie jar that had the clock on it", en sommige mensen dachten een 'sh' te horen aan het begin van 'stole'.

Waarom waren fans bezorgd?

Fans waren bezorgd om de acteur. Matthews was vroeger verslaafd en sommige fans dachten dat het misschien daar weer iets mee te maken zou hebben. Een insider heeft imiddels uitgelegd waarom Matthew niet helemaal lekker uit zijn woorden kwam. De insider vertelde aan The Sun: "Matthew kwam bij de reünie en leden van zijn team vertelden dat hij een spoedbehandeling aan zijn gebit had gehad. Die behandeling was van invloed op zijn mentale en fysieke gezondheid."

That makes sense. De acteur had blijkbaar nog veel pijn na de behandeling, vandaar zijn uitspraak. "Natuurlijk wil niemand opnames hebben na een operatie, maar het was even niet anders. Matthew heeft wel gemerkt dat fans en anderen online veel sympathie voor hem hebben, zeker de afgelopen dagen”, vertelde de bron. "Matthew heeft zijn naasten verteld dat hij nuchter is, en er is dus geen reden voor zorgen."

Verslavingsprobleem van vroeger

In 2003 werd Matthew uitgenodigd door Oprah Winfrey om over zijn problemen te praten. "Het heeft me gered dat ik op een gegeven moment een klein beetje helderheid in mijn leven kreeg, en me realiseerde dat dit alles is. Als ik op deze manier doorleef, zal er niet veel leven zijn," zei hij toen. "Je realiseert je dat je hulp nodig hebt, dus je gaat daar eindelijk om vragen.”

Lees ook:
♥ How you doin': je kunt nu slapen in een echte Friends-Airbnb
♥ OMG: De Friends reünie geeft trailer vrij mét releasedatum

 
Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved