News

OMG: De Friends reünie geeft trailer vrij mét releasedatum

Friends-fans kijken al heel erg lang uit naar dit nieuws. de Friends reünie is een feit. HBO bracht donderdag de teaser uit voor de hereniging van Rachel, Monica, Joey, Chandler, Ross en Phoebe. We krijgen al kriebels als de 'I'll be there for you'-soundtrack wordt afgespeeld. de teaser geeft ons niet alleen die soundtrack maar ook de releasedatum en dat is 27 mei. Wat snel!

Friends-reünie

Eigenlijk zou de reünie al eerder zijn verschenen, maar toen kwam het virus om de hoek kijken en werd alles uitgesteld. De opnames zouden namelijk in 2020 beginnen en zijn later opgenomen in de studio van Warner Bros. Dit is een waar thuis voor de Friends-leden, aangezien hier alle tien de seizoenen zijn opgenomen.

Special edition

De aflevering waar we zo lang op wachten gaat niet persé in op het orginele Friends-verhaal, maar meer over de terugblik op het hele Friends-avontuur. De cast blikt terug op hun mooie tijd samen tijdens alle afleveringen die ze hebben opgenomen en verwelkomt sterren zoals Justin Bieber en David Beckham. Oh hello!

Teaser

De teaser geeft ons niet mega veel info, maar David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry lopen met elkaar van de camera weg. Zo typisch. Op de achtergrond is het iconische nummer van The Rembrandts' 'I'll be there for you’ t e horen en aan het einde staat de releasedatum (27 mei) erbij geschreven. En om de teaser nog iconischer af te sluiten verschijnen de woorden 'The one where they get back together’in beeld. Aaaaah wat hebben we er zin in! Met welke Friends-fan ga jij de aflevering bekijken?

Lees ook:
★  How you doin': je kunt nu slapen in een echte Friends-Airbnb
Snel bingen: deze series en films verdwijnen binnenkort van Netflix

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved