News

Deze drie koppels zijn na Ex On The Beach Double Dutch nog steeds samen

Ex On The Beach Double Dutch is de allerlaatste aflevering van dit seizoen. Dat betekent niet dat het een rustige aflevering was…Zelfs op het laatste feestje komt er drama en de laatste exen komen uit het water gelopen. Naast alle drama ontstaat er ook liefde. Welke stelletjes zouden samen de villa verlaten?

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 9

Ex On The Beach Double Dutch is helaas afgelopen. De laatste aflevering zorgde voor een hoop drama in de villa. Ben jij benieuwd naar Ex On The Beach Double Dutch aflevering 9? Lees dan snel verder voor alle juicy details!

Davey heeft wat op te biechten

In de vorige aflevering zag je hoe Shani op hel date was met Dion. De twee moesten een nachtje kamperen terwijl de rest van de deelnemers in de villa aan het feesten waren. Op dat feestje kon Davey zich niet inhouden en dat krijgt Shani nu te horen. Haar humeur is al niet goed en dan hoort zo ook nog dat haar vriend heeft geflirt met iemand anders. Tot onze grote verbazing blijft Shani heel rustig. Als het stel met elkaar gaat praten zegt Davey dat hij alleen heeft gepraat en niet verder is gegaan. Shani is zo verliefd op haar vriend dat ze hem vergeeft zonder dat er drama ontstaat. “Je bent echt Dusty 2.0”, zegt Shani lachend als Davey haar een goedmaakknuffel komt geven. Cute!

View post on Instagram
 

De nieuwe ex en de extra power

De laatste aflevering betekent ook de laatste exen. Davey, Danny en Hugo worden naar het strand gestuurd waar de ex van Danny aanspoelt. Nikki komt duidelijk voor de liefde, maar Danny zit dit niet zitten. Hij is namelijk lekker op dreef met Jorney. Nikki gaat op date met Hugo en als ze weer terug komen in de villa krijgt Nikki haar extra power. Ze moet een van de vrouwelijke exen naar huis sturen…Uiteindelijk kiest ze voor Isadora en moet zij gelijk de villa verlaten.

View post on Instagram
 

Het laatste feest

Op het allerlaatste Ex On The Beach Double Dutch feest kan natuurlijk geen drama ontbreken. De laatste ex is binnengewandeld en hij is de ex van Shani. De twee hoeven niets meer van elkaar en daarom ziet Sem haar kans. Als ze Dusty voor de zoveelste keer ziet zoenen met Imke zoent Sem vol met Jeffrey voor het gezicht van Dusty. Dit vindt hij helemaal niet leuk en hij wil een gesprek aangaan met Jeffrey, maar Shani bemoeit zich ermee en er ontaat een discussie. Dit ontploft doordat Dusty aan Shani vraagt of ze seks heeft gehad met Odim. Dit hoort Jorney en zij valt Shani meteen aan. Oh nee, het laatste gevecht van seizoen 7!

View post on Instagram
 

Wie zijn er nog bij elkaar?

Dan nu de vraag die bij iedereen door het hoofd gaat. Welke stellen zijn er bij elkaar en welke niet meer? Als eerste Shani en Davey. De twee leken super blij met elkaar in de villa en dit zette ze ook voort in Nederland. Het stel is nog steeds gelukkig samen. Als tweede Shirley en Robin. Ook zij zijn nog samen en hebben het heel gezellig. Dan Danny en Jorney. In de laatste afleveringen zochten de twee uit of het nou liefde of vriendschap is tussen hun. Dit bleek toch vriendschap te zijn, maar Jorney heeft wel een relatie. Ze is namelijk toch met Odim geëindigd. Cute! Wij kunnen niet wachten om alle verhalen te horen tijdens de reünie aflevering!

Denk jij dat je het zou overleven op een eiland vol exen? Geef je dan op voor Ex On The Beach Double Dutch. Lees er hier alles over!

Beeld: MTV

Must reads 👀