News

Er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach Double Dutch (en je kunt je nog opgeven)

Terwijl seizoen 7 van drama in paradise nu toch echt op haar einde loopt, blijkt het alweer tijd voor de toekomst. De makers van Ex On The Beach Double Dutch zijn namelijk alweer op zoek naar nieuwe kandidaten voor het volgend seizoen! En jij kunt je opgeven. 

Opgeven voor Ex On The Beach Double Dutch

Heb jij altijd al gedroomd om op televisie uit te vinden of je nog iets voelt voor je exen? En vooral om heel hard te genieten van een vakantie terwijl tientallen camera's om je heen draaien? Dan is dit je kans. De makers zijn namelijk kandidaten aan het verzamelen voor seizoen 8 Ex On The Beach Double Dutch. Opgeven doe je via deze link. 

Terror-twin Esmee Iepema weer single

Dat je niet altijd geluk in de liefde kunt hebben, blijkt uit de recente break-up van Terror-twin Esmee. Esmee en haar tweelingzus Sharon deden eerder mee aan Ex On The Beach. Esmee was lang gelukkig met haar vriendje Jeroen, maar helaas is dit nu over. Natuurlijk is het nooit leuk om liefdesverdriet te hebben. Als de reden van de breakup duidelijk is dan kan dit de pijn verzachten. Jeroen laat weten dat hij niet helemaal begrijpt waarom Esmee het uit maakte. "Het is een beetje onbegrijpelijk, aangezien ze de laatste tijd juist zoveel leuke dingen hebben gedaan samen." Ahw, arme jongen! Hij laat wel weten dat het goed met hem gaat ondanks zijn liefdesverdriet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved