News

Not so sexy: Harrie De Hengst deelt bizar seksverhaal uit Ex On The Beach

Als je Ex On The Beach Double Dutch volgt, dan weet je dat seizoen 7 er al bijna weer op zit. Maar dat weerhoudt ons er niet van om nog over andere seizoenen te schrijven. Iedere keer weer kan het reality-programma ons weer verbazen. Deze keer is het Harrie de Hengst.

Harrie en zijn bizarre seksverhaal

Harrie vertelt aan de presentataoren van het programma, Sophie Milzink en Koen Kardashian, dat hij nog steeds geen vriendin aan de haak heeft geslagen en zijn liefdesleven zeker niet alleen over rozen gaat. “Ik ben moeilijk verliefd te krijgen. Maar als je in deze tijd de liefde van je leven tegenkomt… Het is gewoon heel moeilijk om die in deze tijd te vinden.”

Maar dan…

Vervolgens deelt Harrie een verhaal van hoe één van de Ex on the Beach-deelnemers een uhm…ongelukje kreeg. Oeps. “Ik zal je naam niet noemen, maar bij de laatste keer Ex On The Beach heb ik echt iemand gesaved man. Iemand van Ex On The Beach seizoen 5 waar ik seks mee heb gehad, die heeft dus in bed gescheten.”

Harrie wist het ongelukje buiten beeld te krijgen, om die persoon te saven. .”Ik kijk snel naar de camera van ‘heeft ie het gezien’ en ik trek snel die lakens eraf en ik gooi ze in de hoek”, aldus de dekhengst Harrie

Bekijk de video met het uiterst interessante interview hieronder. Het stukje over het ongelukje zie je in minuut 9.

Lees ook:
★ Heftig: een oud-deelnemer van Ex On The Beach heeft een auto ongeluk gehad
★ Wacht even: keert Harrie de Hengst dan tóch terug in Ex On The Beach?

 
Beeld: Brunopress

Must reads 👀