News

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 8: Dusty verspilt zijn kansen op de 100 bedpartners

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 8 betekende nog meer exen en nog meer drama. Vorige week kwam Shirley het strand op lopen en ze lijkt voor haar ex te komen. Zou ze bij deze keuze blijven of kiest ze toch voor Dusty?

Ex On The Beach aflevering 8

Ex On The Beach Double Dutch is bijna afgelopen…We kunnen nog een paar afleveringen genieten van alle drama in de villa! Deze week komt er een niet-geliefde ex het strand op lopen. Ook lijkt Dusty al zijn kansen verspilt te hebben in de villa. Wil jij weten hoe dit afloopt? Lees dan snel verder.

De nieuwe ex

De aflevering begint gelijk heel gezellig… Lesley, Isadora en Imke worden naar het strand gestuurd om de nieuwe ex te ontvangen. Als de 19-jarige Hugo het water uit komt kijkt Lesley niet zo blij. Hugo is haar ex en de twee hebben het niet goed afgesloten… “We waren friends with benefits, maar zij wilde dat ik van Den-Haag naar Rotterdam kwam op mijn scooter. Daar hebben we ruzie over gekregen”, zegt de kersverse ex. Volgens Lesley is dit anders. “Hij verwachtte dat ik hem ophaalde en naar mij toe bracht om seks te hebben. Daarna moest ik hem elke keer weer naar huis brengen.” Oei, de villa lijkt er niet gezelliger op te worden!

View post on Instagram
 

Heeft Dusty zijn kansen verspild?

Dusty kwam naar Ex On The Beach Double Dutch met het doel om de 100 vrouwen aan te tikken. Het begint er steeds meer op te lijken dat deze missie niet gaat slagen… Eerst kwam Sem het strand op wandelen en nu verpest hij het bij Shirley. Zij is de ex van Robin en de twee lijken het heel gezellig te hebben. Toch probeert Dusty er tussen te komen en dat vindt Robin helemaal niets. De twee belanden zelfs in een gevecht! De tablet of terror gooit nog extra olie op het vuur. Shirley mag kiezen met wie zij naar de love mansion gaat en ze kiest…Robin! Bye bye Dusty!

Dusty en Sem

Het lijkt er niet op dat Dusty opgeeft. Na al deze drama probeert hij toch weer bij Sem in bed te kruipen. Dit laat Shani niet toe en de twee belanden in een gevecht. Uiteindelijk slaapt Dusty alleen. De volgende ochtend gaat het allemaal gewoon weer verder. Dusty probeert het nog een keer bij Sem en als zij hem afwijst gaat Dusty naar Shani toe om het uit te praten. Zij wil niet tegen hem praten dus gaat Dusty naar haar lover Davey. Ook hij wil geen woord met Dusty wisselen en de twee belanden in een gevecht. Natuurlijk komt Shani haar liefje helpen en er ontstaat een gevecht met drie man. Drama!

View post on Instagram
 

De Ex On The Beach Double Dutch-hel date

Om af te koelen wordt Shani op date gestuurd met Dion, maar dit is geen normale date… De twee worden op hel date gestuurd! Ze moeten een nachtje slapen in een tent en dat ziet Shani totaal niet zitten. Terwijl Shani een helse nacht beleeft vermaakt haar liefje Davey zich op het feest. Hij lijkt zijn vriendin heel even te vergeten als hij met Isadora praat… Davey probeert bij Isadora in bed te kruipen, maar dat laat zij niet toe. “Jij bent met Shani”, zegt ze meerdere keren. Oei, als Shani hier achter komt is het oorlog! Hoe zou zij hierop reageren? We zien het volgende week!

via GIPHY

 
Beeld: MTV

Must reads 👀