News

Ex On The Beach-Dusty tikt de 100 bedpartners aan

Ex On The Beach Double Dutch is bijna afgelopen. In de laatste aflevering lijkt Dusty al zijn kansen op de 100 bedpartners te verspillen. Hij probeert het bij Shirley, maar dit mislukt. Daarna probeert hij het bij Sem en ook dit gaat niet goed. Toch vertelt hij bij RTL Boulevard’s Shots Fired dat hij zijn doel heeft gehaald.

Ex On The Beach Double Dutch-Dusty heeft 100 bedpartners gehad

Toen Dusty het Ex On The Beach Double Dutch-strand opliep had hij een duidelijk doel. Op dat moment had hij seks gehad met 93 dames en hij wilde graag de 100 aantikken. In de achtste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch leek het erop dat hij al zijn kansen op de 100 vrouwen had verspild. Toch vertelt hij tijdens een interview met RTL Boulevard dat hij zijn doel heeft bereikt!

De bedpartners van Dusty en Lesley

Er wordt aan de twee gevraagd met hoeveel mensen zij het bed hebben gedeeld. “Ik zit nu op 108”, aldus de casanova. Dat betekent dat hij zijn doel heeft gehaald! Of dit is gelukt bij Ex On The Beach Double Dutch? Hierover houdt Dusty zijn mond dicht, maar wij betwijfelen het. Ook Lesley moet de vraag beantwoorden. Zij vertelt dat ze met 58 mannen het bed heeft gedeeld. “Dat zijn er 50 meer dan jij”, zegt Lesley lachend.

Ex On The Beach Double Dutch

Het verbaast ons helemaal niet dat het aantal bedpartners zo hoog ligt bij beiden. Tijdens Ex On The Beach Double Dutch ligt het libido van de kandidaten nogal hoog. Elke aflevering is er wel een vrijpartij te zien. Lesley en Dusty deden zelfs mee aan het allereerste kwartet in de Ex On The Beach-geschiedenis! Het programma is bijna afgelopen en wij zijn razend benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in de laatste aflevering. Zou dekhengst Harrie nog op het strand verschijnen?

View post on Instagram
 

 
Bron: RTL BoulevardBeeld: MTV