Lifestyle

Deze 5 minder bekende artiesten moet je echt gaan volgen

De Spotify top-50 staat elke dag vol met de grootste hits. Van Lil’ Kleine tot aan Billie Eilish, alle grote artiesten krijgen hierdoor bekendheid. Maar hoe zit het met de parels die minder shine krijgen? Speciaal voor jou hebben wij de 5 tofste onbekende artiesten opgezocht die je echt moet volgen!

Onbekende artiesten die super tof zijn

1. Asiah

Deze jonge Rotterdammer maakt al super lang muziek. Hij begon in 2017 met het delen van zijn muziek op Spotify. Wat zijn sound is? Wij zouden het omschrijven als de Nederlandse Khalid. Hij heeft samenwerkingen met onder andere Fresku en Selma Omari. Beluister zijn muziek hieronder!

2. Beabadoobee

Don’t stay awake for too long, don’t go to bed. I’ll make a cup of coffee for your head.” Ken jij deze tekst ook? De tekst komt uit de TikTok-hit Death Bed. Wist jij dat het originele lied Coffee heet en van Beabadoobee is? Deze Britse artiest doet ons een beetje denken aan de 2021 versie van Avril Lavigne. Ze schrijft vooral veel alternatieve rock-achtige tunes. Ben jij benieuwd? Luister dan haar muziek hieronder!

3. Antoon

Deze 20-jarige rapper staat getekend bij het label van Big2 en wij snappen helemaal waarom. Zijn lines komen er soepel uit en zijn muziek is super aanstekelijk. Beluister het hieronder zelf maar!

4. Joya Mooi

Joya Mooi is een Amsterdamse artiest. Ze heeft jazz gestudeerd, maar je hoort ook r&b en hiphop invloeden terug in haar muziek. Haar muziek is perfect voor een chille zomeravond met vrienden. Check haar muziek hieronder!

5. Joe James

Deze Britse artiest is onbekend, maar als je van hiphop houdt dan moet je hem checken. Er is eigenlijk niet zo veel over hem te vinden, maar dat betekent dat jij een van zijn eerste fans bent als hij doorbreekt. Luister zijn muziek hieronder!

Wil jij meer muziek tips? Lees dan ook:

– New music friday: DJ Khaled brengt zijn album uit en Miley Cyrus staat op een toffe remix

– New music friday: 3FM-talent Wies komt met een nieuwe single en er zijn nieuwe artiesten op komst

Beeld: istock