Lifestyle

New music friday: DJ Khaled brengt zijn album uit en Miley Cyrus staat op een toffe remix

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat beteken tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week brengt DJ Khaled zijn album uit en staat Miley Cyrus op een toffe remix!

New music friday

Kris Kross Amsterdam, Conor  Maynard en Shaggy - Early In The Morning

Kris Kross Amsterdam is internationaal weer helemaal terug! Nadat de heren wat extra aandacht aan Nederland besteedde willen ze nu weer internationale samenwerkingen. Dat is met deze vrolijke tune helemaal gelukt. 

Afrojack en David Guetta - Hero

Als deze twee dj's samenwerken dan moet er wel een hit uitkomen! Deze tune doet ons denken aan de early 2000's dance songs en wij gaan heerlijk op de vibe. Waren deze liedjes ook helemaal jouw ding? Dan moet je dit nieuwe lied echt luisteren.

DJ Khaled, Justin Bieber en 21 Savage - Let It Go

DJ Khaled heeft zijn album eindelijk uitgebracht! Er staan super veel toffe samenwerkingen op, maar wij vonden dit een van de tofste. Natuurlijk is het altijd goed als Justin Bieber op een lied staat. Dit is de perfecte simpele, maar leuke tune!

Miley Cyrus en The Kid LAROI - Without You

"There you go oh can't make a wife out of a ho!" Jij kent deze line vast en zeker van TikTok. De tekst komt uit het lied Without You van The Kid LAROI. De hit is nu geremixt en Miley Cyrus staat op de nieuwe versie. De celeb is er achter gekomen dat ze een perfecte stem heeft voor (soft)rock en wij vinden dit lied helemaal bij haar stem passen!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved