Beauty

Kappers Rotterdam: dit zijn onze 7 favoriete salons

Woon je in (de buurt van) Rotterdam en moet je binnenkort naar de kapper? Lucky you: gelukkig zijn de meeste kappers in Rotterdam zich helemaal bewust van de haartrends van nu, maar welke kapper past dan bij jou? Wij hebben de beste kappers in Rotterdam die goed kunnen adviseren, knippen, kleuren en stijlen voor jou op een rijtje gezet!

1. Kappers Rotterdam: Hairmitage

De kappers van Hairmitage in Rotterdam zijn dol op knippen, en dat is een feit! Ze maken jouw verwachtingen waar en toveren elk type kapsel in een volumieuze coupe. Vind je het saai om naar de kapper te gaan? No Worries, je bent in goede handen bij Hairmitage en de tijd vliegt voorbij met hun flinke dosis humor en leuke muziek.

Adres: Jacob Catsstraat 1

2. Kappers Rotterdam: Allurette

Heb je advies nodig over je haarkleur? Of wil je een compleet andere look? De kapsalon wordt gerund door de getalenteerde Ali, een van de beste kappers in Rotterdam, en hij heeft er 100% verstand van. Volgens Ali is inspanning en tijd de key in zijn carrière. Allurette houdt de trends goed in de gaten en houdt hier zelfs een styleblog over bij. Zo ben je altijd up-to-date over de nieuwste haartrends!

Adres: Scheepstimmermanslaan 25 A

3. Kappers Rotterdam: Toni & Guy

Deze salon bestaat uit een internationaal team van gepassioneerde kappers en zij staan altijd voor jou klaar. Je kunt hier terecht voor een vers geknipte coupe, maar ook voor een fris kleurtje. Komt de naam je bekent voor? Dat zou best kunnen, want Toni & Guy heeft een eigen lijn met heerlijke haarproducten. Deze gebruiken ze obviously ook in hun eigen salon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door رنگ مو بالیاژ آمبره (@donyaye_moo) op

Adres: Witte de Withstraat 13 A

4. Kappers Rotterdam: Miss Attitude

In hartje Rotterdam is de salon Miss Attitude te vinden. Eigenaresse Lisette komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven, maar besloot iets anders te doen. Je kunt bij Miss Attitude terecht voor een mooi kapsel, maar ook voor het behandelen van wimpers, wenkbrauwen, nagels, huid en een heerlijke massage. Wij zeggen: let's go!

Adres: Jonker Fransstraat 112a​

5. Kappers Rotterdam:  = Op de Kaap

Bij = Op de Kaap word je geknipt en gestyled aan een grote ronde tafel zonder spiegel. Laat je verassen! Voor de echte liefhebbers is het bij = Op de Knaap mogelijk om je haar te laten verzorgen met echte kwaliteitsproducten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door = (@is_opdekaap) op

Adres: Katendrechtsestraat 2

6. Kappers Rotterdam: Sue Salon

Niet ver van het cetrum ligt Sue Salon, een kapsalon met kappers in Rotterdam die werken met passie, stijl en kwaliteit. De haarstylisten van Sue Salon werken met haarproducten van de merken Redken, Olaplex en Kevin Murphy. Klinkt goed, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Suesalon (@suesalon) op

Adres: Hoogstraat 26 A

7. Kappers Rotterdam: La Fee Verte Beauty Parlour​

Deze supergezellige vintage inspired kapsalon is the place to be in Rotterdam om je haren eens lekker in de watten te laten leggen. De kappers bij La Fee Verte Beauty Parlour hebben een passie voor haar en doen er alles aan om jou naar buiten te laten lopen met jouw droomkapsel. Bij LFVBP ben je van harte welkom voor een kleur- en/of knipbeurt. En oh ja: ze gebruiken de verzorgdende haarproducten van Olaplex en Maria Nila. Dat wordt genieten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LaFeeVerteBeautyParlour (@lafeeverte_beautyparlour) op

Adres: Zaagmolenstraat 125

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved