News

Temptation Island USA: de eerste relatie is verbroken en er een grote ruzie in de villa

Temptation Island USA is nog maar net begonnen en het gaat al helemaal mis. In aflevering drie was te zien dat Kendal met een van de verleiders zoende. De vierde aflevering staat nu online en het is een grote chaos. Spoiler alert, het is een heftige aflevering!

Temptation Island USA is een grote chaos

De deelnemers van Temptation Island USA hebben maar vier afleveringen nodig om chaos te creëren. Vorige aflevering was te zien dat Kendal het iets te gezellig had met Alexcys. Deze aflevering zien we hoe de nacht afloopt en reageert Erica op de acties van haar vriend.

Kendal en Alexcys

Voor Erica was het een heftig kampvuur. Zij zag haar vriend zoenen met de single Alexcys. In deze aflevering gingen de twee all-in. Ze hebben bij elkaar geslapen en dit vind Erica niet kunnen. Deze relatie is officieel over. Arme Erica!

Grote ruzie

Chelsea en Blake trokken de eerste dagen veel met elkaar op. Nu voelt Chelsea zich niet meer veilig bij Blake omdat zij denkt dat hij een spelletje met haar speelt. Als een andere vrijgezel hem ‘Fake Blake’ noemt breekt de hel los. Er ontstaat een grote ruzie. Ook Erica en Shaq raken hierbij betrokken. Kortom er gebeurt weer genoeg op Temptation Island USA. We zijn nog maar net begonnen en het is nu al een heftig seizoen. Wij zijn benieuwd naar alles wat nog moet komen!

View post on Instagram
 

Lees ook:

– Netflix voegt met ‘Are You The One’ nóg een datingshow toe

– Dit zijn alle koppels van Temptation Island USA

Beeld: RTL