Series & Films

Netflix voegt met 'Are You The One' nóg een datingshow toe

Als je dacht dat het er voorlopig heel erg somber voor je uitziet, nu Temptation Island Love Or Leave is gestopt, dan heb je het mis. Niet alleen is Temptation Island USA er al héél snel, Netflix heeft ook nog even een datingshow online gezet. Are You The One wordt hartstikke juicy! Kijk je mee?

Netflix komt met datingshow Are You The One

Oké, de lange winter is misschien toch een stukje minder erg nu we weten dat zowel Temptation Island USA als Are You The One op ons liggen te wachten! In het MTV programma bepalen alleenstaande deelnemers hun perfecte match aan de hand van een dating-algoritme. Verder maken ze dus niet alleen kans op de liefde, wat op zich al heel wat is, maar ook kunnen ze een geldbedrag van 1 miljoen dollar winnen. De twintig mannen en twintig vrouwen wéten dus dat hun perfecte match er tussen zit, maar die moeten ze dus nog wel even raden. 

Wanneer staat Are You The One op Netflix?
Met maar liefst elf afleveringen per seizoen hoef je niet bang te zijn dat je je de komende tijd gaat vervelen. De eerste twee seizoenen van Are You The One? staan nu al op Netflix. Bingen maar!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved