Series & Films

Je favoriete MTV-show Catfish krijgt Nederlandse versie

Al jaren kunnen we genieten van het programma Catfish op MTV. Mensen die online iemand hebben leren kennen, maar nog nooit in real life hebben ontmoet krijgen hulp van Nev en Max om diegene te vinden. De Amerikaanse show is een groot succes, maar er komt nu ook een Nederlandse versie van Catfish. YAS! Lees er hieronder meer over. 

MTV Catfish Nederland

Ja ja, je favoriete MTV-show Catfish krijgt een Nederlandse versie. In de Amerikaanse versie helpen Nev en Max mensen die mogelijk een catfish aan de haak hebben geslagen. Ze hebben al jaren online contact met iemand, maar het lukt ze steeds maar nooit om een echte date af te spreken en dat is natuurlijk erg twijfelachtig. Dankzij Nev en Max komen ze achter de waarheid en die is niet altijd even leuk... 

nederlandse catfish show
Nederlandse Catfish
De Nederlandse Catfish gaat er iets anders aan toe. Mensen die denken dat ze een catfish aan de haak hebben geslagen kunnen zich opgeven, maar ook de catfisher zelf mag zich opgeven voor de Nederlandse Catfish. De productie is nog op zoek naar kandidaten! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wie de Nederlandse Nev en Max gaan worden. 

Bron: Hitkrant, Grazia | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved