Lifestyle

Let’s spice it up: zo maken jij en je lover het weer spannend in de slaapkamer

Let’s face it: wanneer je wat langer samen bent met je lover, dan wordt het wat seks betreft wat minder spannend dan aan het begin van jullie relatie. Dat is helemaal niet erg. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de boel een beetje meer spicy te maken between the sheets! Lees je mee?

Wanneer je wat langer samen bent, verandert de seksuele energie tussen jou en je lover. Toch is de seks vaak beter als je langer samen bent. Je weet immers steeds beter wat de ander fijn vindt. Als je het in the bedroom toch wat spannender wil maken, heeft sekstoy merk LELO een aantal fijne tips voor je. 

Spicy tip 1: plan de seks niet
Volgens onderzoek gelooft 75% van de mannen dat spontane seks heel belangrijk is en ook gaf 90% van de vrouwen de voorkeur aan een onverwachte vrijpartij seks een geplande sessie. Dus girls: wat dacht je van een verrassingsdessert tijdens een romantisch etentje thuis? Of een spontaan bezoek aan de thuiswerkplek van je lover? En nee, dan hebben we het niet over samen een broodje eten…
 
Spicy tip 2: de wake-up call
Een wake-up call met je mond in plaats van een wekker is zeker een veel fijnere manier om ‘s ochtends wakker te worden, toch? 😉
 
Spicy tip 3: draai de rollen om
Als je meestal wat afwachtender bent between the sheets, draai dan de rollen om en neem de touwtjes in handen. Het hoeft geen groots gebaar te zijn ‒ even in de lies van je lover sliden kan al genoeg zijn. Of, als je er een stapje bovenop wil doen, verschijn dan plotseling in de slaapkamer in sexy lingerie of doe een rollenspel. 

Spicy tip 4: probeer iets nieuws
Je kan je partner ook verrassen door iets nieuws te proberen tijdens de seks. Als je weet dat hij of zij fantaseert over iets, of als je lover misschien een fetisj heeft waar jullie nog niets mee gedaan hebben, probeer dat dan als een verrassing op te nemen tijdens de seks.

spannend slaapkamer
 
Spicy tip 5: verander de omgeving
Als jij en je partner meestal vrijen op dezelfde plek, bijvoorbeeld in de slaapkamer, probeer het dan een beetje te veranderen. Probeer de keukentafel of de bank. Of ga lekker samen een nachtje weg in een hotel. Dit zal jullie beiden een beetje uit je comfortzone halen, waardoor de seks waar je van geniet nog avontuurlijker wordt.
 
Spicy tip 6: gebruik speeltjes
Het gebruik van een fijne toy in de slaapkamer kan echt hele spannende effecten hebben! Een toy is natuurlijk sowieso heerlijk voor jou om tijdens de seks te gebruiken voor wat extra stimulatie, maar het is ook leuk speelgoed om samen in the mood te komen. Om elkaar mee te masseren bijvoorbeeld! Hier lees je alles over onze favoriete toy van het moment. Orgasme gegarandeerd 😉
 
Spicy tip 7: communiceer
Praat met je partner over elkaars fantasieën, je grenzen en je seksuele behoeftes. Belangrijk is dan dat je duidelijk aangeeft wat je fijn vindt en wat niet, want dan kan het in de slaapkamer alleen maar firework worden. Veel plezier!