Celebs

Shocking: Deze Temptation Island videoboodschap is nep

Is Temptation Island echt of nep? Deze vraag gaat al jaren rond en elk seizoen zijn er deelnemers die hier iets over kwijt willen. Ook dit jaar laat een deelnemer van zich horen. Volgens een Temptation Island-verleider is de videoboodschap die Eva naar Kevin stuurde geschreven door de productie.

De Temptation Island boodschap van Eva

‘Lieve Kevin’, zo begint de videoboodschap die Eva achterlaat voor haar boyfriend Kevin in de vorige aflevering van Temptation Island. De boodschap bevalt Kevin totaal niet omdat Eva hem bij zijn naam noemt…huh? “Ik begin mijn boodschap met aapje en ik krijg lieve Kevin. Het is net een formele brief”, roept Kevin door de villa. Het lijkt misschien overdreven, maar wat blijkt…de videoboodschap van Eva is helemaal niet door haar geschreven. Als je een videoboodschap krijgt van je lover op een manier die totaal niet bij haar past kunnen wij wel snappen dat je even van slag bent. Roddelkoning FawryNotSawry kreeg een DM binnen van een Temptation Island-verleider die anoniem wil blijven. In dit bericht staat dat de videoboodschap van Eva geschreven is door de productie. Volgens de anonieme verleider heeft hij haar geholpen bij het schrijven van haar tekst, maar heeft de productie die aangepast. ‘De productie wilde eigenlijk dat Kevin helemaal geen boodschap opnam’, schrijft de verleider. Eva bevestigt deze roddel en vertelt dat de productie ook in de boodschap heeft geknipt. Ze eindigde haar boodschap met ‘ik hou van je’, maar dit is niet terug te zien in de boodschap die Kevin heeft gezien.

Heb je de aflevering gemist? FawryNotSawry geeft je hieronder een recap.

Is Temptation Island nep?

Dit is niet het eerste bericht van een Temptation Island-deelnemer waar uit blijkt dat niet alles echt is. Thomas Cox en Pommeline spraken zich ook al eerder uit over de realityshow. Er zijn genoeg roddels op te speuren waar uit blijkt dat niet alles echt is. Wordt Temptation Island hierdoor minder leuk? Misschien gebeurt niet alles spontaan maar we love the drama!

Wil je weten of Kevin en Eva bij elkaar blijven of niet? Check het hier!

Beeld: RTL