News

Oelala! We weten nu al of Temptation-Kevin en Eva nog samen zijn

Let the fun begin. Want, het nieuwe Temptation Island koppel Kevin en Eva zijn nu een paar nachtjes in de villa. Kevin heeft zelfs al zijn eerste kampvuurbeelden gehad. Oeh. In het vorige Temptation Island seizoen zorgde laatkomers Zach en Simone voor veel drama. Het begint erop te lijken dat ook Kevin en Eva het liefdesavontuur niet gaan overleven. Lees je mee? 

Juicy! Temptation Island-Kevin is met deze knappe single gespot 

Het lijkt dus een beetje alsof er een vloek op de laatkomers rust. Want, de roddel gaat dat ook Kevin en Eva Temptation Island niet overleven. Waar we die roddel vandaan hebben? Nou, van single Anne haar Instagram. Yes really. Deze knappe verscheining die tijdens het avontuur in Italië al veel met Kevin op trok, deelde een schattige foto met hem samen in haar story. Oeh. Op deze foto zie je Kevin diep in slaap op haar schouder liggen. Very cute! Een ding is dus zeker, Kevin en Anne hebben overduidelijk nog contact. Aah! Wij zijn héél benieuwd naar hoe the story continues.

 

Recap time! In aflevering acht van Temptation Island: Love or Leave krijgen de mannen opnieuw een kampvuur. En wij vertellen je daar hier graag alles over.

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved