Celebs

Zo ziet de girlband De Pussycat Dolls er nu uit

 

De Pussycat Dolls kennen we van de hits Don’t Cha en de ultieme single girl anthem: I Don’t Need a Man. Tien jaar geleden gingen de meiden uit elkaar, maar in april 2020 zou PCD een reunië tour doen. Helaas ging dit door corona niet door. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent naar hoe de ladies er nu uit zien en wat ze doen!  

1. Pussycat Dolls: Nicole Scherzinger

Then

Now

Oeh, lead singer Nicole is nog steeds een busy bee! Nadat de Pussycat Dolls uit elkaar gingen, heeft de zangeres niet stil gezeten. Ze won het programma Dancing with the Stars en jureerde bij The X factor. En daar mogen we wel héél blij mij zijn, want wist je dat Nicole medeverantwoordelijk is voor het samenstellen van One Direction? Daarnaast was ze ook druk met haar solocarrière het had ze wat kleine rollen als actrice, onder andere in de film Men in Black 3. Haar meest recente job is als jurylid van The Masked Singer. Fun fact: Nicole is geboren op Hawaii!

 

2. Pussycat Dolls: Melody Thornton

Then

Now

Na het einde van de Pussycat Dolls was Melody een jurylid van het Amerikaanse programma Bank of Hollywood. Daarnaast deed ze ook mee aan het programma Popstar to Operastar. Inmiddels is de zangeres druk met haar solocarrière! Dit is ook de reden dat Melody niet meedoet aan de PCD-reünie. Afgelopen augustus kwam haar album Lioness Eyes uit.  

 

3. Pussycat Dolls: Kimberly Wyatt

Then

Now

Kimberly ging ook solo na het stoppen van PCD. Met haar liedje Candy stond ze in de top 5 van de Engelse hitlijst. Hierna werd ze de leadzangeres van de groep Her Majesty & the Wolves. Ze won in 2015 het programma Celebrity Masterchef. Nice! Zodra het kan, gaat Kimberly samen met de rest van de dolls op tournee

 

4. Pussycat Dolls: Jessica Sutta  

Then

Now

Oók Jessica ging solo! Ze had een hit met haar liedje Show Me. Daarnaast werkte ze ook mee aan verschillende nummers van Lady Gaga. Verder stond deze doll niet echt in de schijnwerpers, maar dit zal vast veranderen nu de Pussycat Dolls weer samen zijn! 

 

5. Pussycat Dolls: Ashley Roberts  

Then

Now

Ashley is na de Pussycat Dolls vooral bekend geworden in Engeland. Dit kwam door haar deelname aan het programma I’m a Celebrity, Get Me Out of Here. Ze werd tweede. In 2014 bracht ze haar soloalbum Butterfly Effect uit. Twee jaar geleden was ze een finalist in het programma Strictly Come Dancing.

 

6. Pussycat Dolls: Carmit Bachar 

Then

Now

Ook Carmit is na PCD druk geweest met haar eigen muziek. Ze was de helft van het duo Ladystation. Daarnaast zet ze haar fame in bij verschillende goede doelen. 

Wist je trouwens dat Famke Louise de Pussycat Dolls beschuldigde van plagiaat? Hier lees je er alles over. 

Bron: cosmopolitan.nlBeeld: Gettyimages.nl