Celebs

Deze koppels hebben 2021 niet gehaald

 

Pfoe, alsof het jaar 2020 nog niet moeilijk genoeg was, hebben we ook afscheid moeten nemen van deze 10 koppels. Their love was niet sterk genoeg om 2021 te halen. Benieuwd naar welke stellen dit zijn? Lees dan snel verder. 

1. Cole Sprouse en Lili Reinhart

Wij zijn nog steeds niet helemaal over deze break-up heen. Na een love story van drie jaar, ging het stel dit jaar uit elkaar. Cole bevestigde de break-up via Instagram: “Lili en ik gingen in eerste instantie in januari uit elkaar, en besloten in maart om officieel onze relatie te beëindigen. Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Ik zal me altijd lucky en dankbaar voelen dat ik de kans heb gehad om verliefd te worden. Ik wens haar alle liefde en geluk toe om verder te gaan met het leven. Dat is alles wat ik erover ga zeggen. Al het andere wat je hoort, doet er niet toe.”

celeb break-ups 2020

 

2. Jaimy Franken en Mattheüs Jonckheere 

Eén van de finale koppels van Love Island 2020 ging dit jaar uit elkaar. Sad! Mattheüs vertelde er van alles over in een korte video op YouTube. Het stel besloot samen er een punt achter te zetten. 

 

3. Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager

De winnaars van het eerste seizoen van Love Island in Nederland gingen ongeveer twee maanden geleden uit elkaar. Shocking, want als er één koppel was die ons in liefde deed geloven, waren zij het wel. Via Instagram bevestigde Denzel de break-up. 

 

4. Ashley Benson en Cara Delevingne 

Deze break-up is niet officieel bevestigd door het stel zelf, maar helaas geven veel verschillende bronnen hetzelfde verdrietige news: het knappe koppel zou al sinds april uit elkaar zijn, na een relatie van twee jaar. 

celeb break-ups 2020

 

5. Angela Liridona en Chris Candelaria

Dit steady couple uit Temptation Island 2020 was meant to be. Tenminste, dat dachten we allemaal. Toch kwam dit jaar het verdrietige nieuws: het stel ging uit elkaar. Angela bevestigde de break-up via haar Instagram Story. 

 

 

6. Miley Cyrus en Cody Simpson

Nadat ze uit elkaar ging met hottie Liam Hemsworth vorig jaar, moest Miley ook dit jaar een break-up doorstaan. Poor Miley! Dit keer met zanger Cody Simpson. Het stel was 10 maanden samen toen Miley de breuk op Instagram Live bevestigde. Ze zijn al 10 jaar vrienden en ook na het einde van hun love relationship zal dit niet veranderen.  

 

7. Lotte van Leeuwen en Rick Tania

Ah, de love story van Lotte en haar jeugdliefde Rick uit Love Island 2019 was zo cute! Toch deelde Lotte begin november dit jaar het verdrietige nieuws: de twee zijn niet meer samen. Openhartig deelde ze in een YouTube-video het verhaal. Sad!

 

8. Vanessa Hudgens en Austin Butler

Wow, dit knappe power couple ging begin dit jaar uit elkaar. Ze waren al negen jaar samen en Vanessa kende Austin al tijdens de opnames van High School Musical. 

celeb break-ups 2020

 

9. Madelaine Petsch en Travis Mills

Nóg een heartbreak voor een Riverdale cast member. Madelaine (Cheryl in de serie) ging begin dit jaar uit elkaar met haar toenmalige boyfriend Travis. Na een relationship van drie jaar was het over en uit. 

celeb break-ups 2020

 

10. Demi Lovato en Max Ehrich

Demi en Max hadden een korte relatie die wel een sprookje leek. Kort nadat het stel hun half year anniversary had gevierd, waren ze al verloofd. Heel sad, maar een huwelijk lijkt er dus nooit van te komen. 

Voel jij je nu een beetje verdrietig na al deze break-ups? Met deze tips kun je het jaar op een leuke manier afsluiten!

Bron: glamour.comBeeld: Gettyimages.nl