News

Sad story: ook het tweede Love Island 2020 koppel is officieel uit elkaar

Sad news alert. Na de break tussen het knappe Love Island 2020 stel Giuliano en Feline, is er nu nog een finale koppel uit elkaar. Oei. Want, jammer genoeg kunnen wij mededelen dat ook Jaimy en Mattheüs officieel uit elkaar zijn. 

Jaimy Franken en Mattheüs Jonckheere zijn uit elkaar 

In een YouTube video vertelt Mattheüs over zijn break-up met Jaimy. “Ik heb veel gelezen over dat onze relatie nooit zou gaan werken. Ik heb daar zelf nooit aan getwijfeld, we wilden het tegendeel bewijzen aan iedereen. Het voelde goed aan, daar kon niets of niemand verandering in brengen. Het leek misschien alsof we al snel een relatie kregen, maar als je 24/7 bij elkaar bent gaat het veel sneller.” Sad story. Het is natuurlijk zo dat de kijkers thuis, Mattheüs en Jaimy niet bij elkaar vonden passen. “We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar we hebben samen besloten een punt erachter te zetten. Onze levensstijlen verschillen iets te veel. We kunnen elkaar niet geven wat we beiden willen. We hebben up’s en down’s gehad, helaas gaven de down’s de doorslag. Ik had het graag anders gezien, maar het is nu eenmaal zo.” Wij wensen de twee veel sterkte toe bij het verwerken van de break. Want liefdesverdriet, dat is natuurlijk nooit fijn. 

OMG! Wist je dat ook over Feline een roddel rondging? Zij zou ook al 'een vriend in Nederland' hebben. Oei. Deze roddel lijkt nu bevestigd te worden. Je leest er hier alles over.

 
Bron: LoveReality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved