Series & Films

A true love story: dit zijn de winnaars van Love Island 2020

We weten eindelijk wie Love Island 2020 gewonnen heeft! Aaah. Als je de aflevering van gister nog niet gezien hebt, dan moet je nu zeker even wegklikken. #spoileralert. 

De winnaars van Love Island 2020

In de finale stonden de prachtige koppels: Gianni en Eilish, Mert en Joan, Giuliano en Feline, Mattheüs en Jaimy. Wij geven jullie even een kleine samenvatting van de aflevering. Genoten jullie ook zo van dat random danslesje? Wat hadden Mattheüs en Jaimy goede moves, right? Hoe cute was het dat Mert huilde bij het opschrijven van zijn speech. Hij had onze harten al gestolen, maar die tears omdat hij nadacht over zijn gevoelens voor Joan. OMG. Dat was gewoon té lief. Daarna kwam het moment waar we al die weken op gewacht hebben... 

Joan en Mert: winnaars Love Island 2020

Viktor Verhulst liet ons weten dat Mattheüs en Jaimy op de vierde plek eindigde. Ook Feline en Giuliano vielen af. Zij kwamen op de derde plek. Nu werd het pas echt spannend. Want beide overgebleven koppels zijn gewoon zichtbaar in love. Er kan er alleen maar een koppel de winnaars van Love Island 2020 zijn. Love Island 2020 werd gewonnen door... Mert en Joan. Woehoe! Wat een cuties zijn die twee toch samen. Niet alleen winnen zij liefde, maar ook een bedrag van 25.000 euro. How nice? Wij wensen de twee lovebirds veel geluk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Remo's love story 

De winnaars van Love Island 2020 zijn dus Joan en Mert, maar there's more. Vlak voor de finale moesten Remco en Imen Love Island verlaten. Al een tijdje gingen er namelijk roddels rond in Nederland dat Remco thuis al een vriendin zou hebben. Wait what? Na een heftige confrontatie door de presentatoren van het programma, geeft Remco toe. Wow! Vlak voor de show heeft Remco een meisje ontmoet. Hij was meteen verliefd. Ondanks zijn feelings voor haar, wilde hij toch graag dit mooie avontuur aangaan. Tijdens Love Island kwam hij erachter dat hij haar steeds meer begon te missen. Dat is best cute toch? Alleen durfde hij zelf de show niet te verlaten... Hij had het gevoel dat hij al te ver in de leugen zat. De kijkers thuis vonden hem, al die weken al niet oprecht met Imen. They were right. Au. Arme Imen. Dat moet vast een hele klap voor haar zijn geweest, want zij was wel in love met Remco. 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved