News

Super chill! Deze app bedenkt berichtjes om naar je matches te sturen

Aah! Je hebt een nieuwe match. Nice. Alleen, hoe begin je het eerste gesprek? Want, jammer genoeg weten we allemaal dat je met een simpele ‘hi alles goed’ vaak wordt geghost. Gelukkig is er nu een app die je helpt om het ijs origineel te breken. 

Super chill! Deze app bedenkt berichtjes om naar je matches te sturen

De Typs app is er om jouw date life een stuk makkelijker te maken. Dus, No more ongemakkelijke gesprekjes. Want, je hoeft voortaan nooit meer na te denken over een originele openingszin. Ook je besties krijgen een time-out. Want, Typs is here to the rescue. 

Perfect text 

Hoe krijg je dan een perfect berichtje wat je zo in Tinder kan copy pasten? We will explain. In Typs kan je voor negen verschillende situaties berichtjes kiezen. Zo zijn er opties voor ‘just matched’, ‘aks out for a date’ en zelfs ‘morning after’. We love it. Per categorie vind je dus superveel handige berichtjes. Deze krijg je ook nog eens op volgorde van populariteit te zien. Zo heb je dus altijd a good text te pakken. Heb je een leuk berichtje gespot? Nice. Dan kan je de tekst direct kopiëren en plakken in jouw Tindergesprek. Hoe easy peasy is dat? Het enige wat je nog even moet doen is het berichtje vertalen. Want, de Typs is in het Engels. Maar dat is no biggie, right? Wedden dat je met hulp van Typs nooit meer wordt geghost?!

Bron: BeautifyBeeld: iStock

Must reads 👀