News

Nachtmerrie: Door deze app kun je nóóit meer een bericht negeren

Soms heb je gewoon nog even geen zin om gelijk op een berichtje te reageren. Je moeder vraagt bijvoorbeeld of je nog mee gaat naar die ene saaie verjaardag, maar je hebt eigenlijk geen zin. Of je baas appt je ‘s avonds of je morgen toch iets eerder wil beginnen, terwijl jij eigenlijk wou uitslapen óf je wilt gewoon niet gelijk reageren om een beetje hard to get te spelen tegenover je crush. Volkomen normaal. Helaas bestaat er nu een app waarmee je een bericht niet meer kúnt negeren. Noooo…

Bericht negeren
Negeer jij net als on soms ook wel eens bewust een berichtje? Dan is deze app een absolute nachtmerrie. Er bestaat namelijk nu een app waarbij je telefoon vergrendeld blijft totdat je een berichtje hebt beantwoord. Met de app ReplyASAP stuur je berichten naar vrienden die ook de app hebben. Je telefoon maakt daarnaast geluid totdat ze op het bericht hebben gereageerd.

Download je de app
Fun fact: de app is gemaakt door een vader die gek werd van het feit dat zijn zoon zijn berichten negeerde. De app ReplyASAP is nu alleen voor Android beschikbaar, maar binnenkort ook in de AppStore verkrijgbaar.

Beeld: iStock | Bron: Pretty52.com

Must reads 👀