Films & Series

Sad nieuws! Dit is waarom Raphaëlla de Love Island villa verlaat

Heb jij vorige week ook in spanning naar de Love Island Casa Amore afleveringen gekeken? Wij hadden nooit zien aankomen dat Raphaëlla de villa zelf zou verlaten. Wat een ontzettend moedige beslissing van haar. Hier lees je alles over de echte reden waarom Raphaëlla Love Island 2020 verlaat. 

Dit is waarom Raphaëlla de Love Island villa verlaat 

In Love Check Up vertelt Raphaëlla aan Rijk Hofman waarom ze er voor koos om Love Island te verlaten. ”Toen Mattheüs binnenkwam met een ander… ik vond het oprecht niet leuk, maar ik gun het Matti. Als dit hem gelukkig maakt, dan moet hij dat doen”. Dat ze nu uit het liefdesavontuur ligt maakt haar niet zoveel uit. Ze zag het niet zitten om binnen twee weken iemand anders nog helemaal moeten te leren kennen terwijl haar hart al bij Mattheüs lag. ”Liefde is soms loslaten en dat heb ik gedaan.” Wij vinden dit hele mooie woorden van Raphaëlla. Wij hadden het wel een beetje zien aankomen dat Mattheüs zou herkoppelen met een ander. Dat maakt het misschien wel extra sad, right? Op dit moment zit Matti in een koppel met Casa Amor babe Jaimy. Is dit volgens jullie wel true love? Wij zijn erg benieuwd! Obviously is er natuurlijk maar een manier om hierachter te komen en dat is iedere dag blijven kijken. Yay!

View post on Instagram
 

Als je gek op Love Island bent, dan ga je ook in love zijn met Temptation Island: Love or Leave. De opnames zijn op dit moment in volle gang in het romantische Italië. Als er één plek is waar je verliefd kan worden, dan is het daar wel! Het nieuwe programma zal gepresenteerd worden door niemand minder dan de besties Monica Geuze en Kaj Gorgels. Hier lees je alles over de gelekte verleiders en de koppels

 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL