Films & Series

Oh oh: door deze zoensessie is de drama compleet in Love Island’s Casa Amor

Previously on Love Island, ook wel Drama Island genoemd… WantCasa Amor is hier om de boel flink op te schudden. Damn, wij hebben nog nooit zoveel sensatie bij Love Island gezien. Als je de aflevering van gisteren nog niet gezien hebt, dan waarschuwen wij je nu: spoiler alert

Mattheüs zoent Fabiënne in Love Island’s Casa Amor

Tijdens de challenge in de aflevering van gisteravond zoende Matty bombshell Fabiënne. Deze kus was niet zomaar een kus, maar een intense tongzoen. Oeh! We horen jullie denken, maar het was in een challenge? Ja oke you are right, maar deze zoen was zó intens, dat de spanning tussen die twee echt van het beeldscherm afspatte. Arme Raphaëlla, komt haar angst nu toch uit en neemt haar Matty straks zijn crush Fabiënne mee terug naar de O.G. villa? Mocht dit straks gebeuren en Raphaëlla heeft niemand anders gekozen tijdens haar Casa Amor avontuur, dan zal zij het tropische paradijs moeten verlaten.

View post on Instagram
 

Droom koppel Joan en Mert toch niet zo steady

De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van het droomkoppel Joan en Mert. Toch beginnen er nu een paar scheurtjes in de relationship te ontstaan. Joan twijfelt namelijk of Mert wel de juiste persoon voor haar is. Au! In Casa More wordt haar knappe hoofd op hol gebracht door Milan. Joan vertelt in tranen: ”ik voel me schuldig tegenover Mert, dat ik nu interesse heb in een andere jongen.. Mert is gewoon nog heel jong. En dat vind ik niet erg, want ik vind jongere jongens leuk, maar is dat wel goed voor mij?” Voor wie denk jij dat babe Joan zal gaan kiezen? Wij hopen stiekem toch wel op Mert! Die twee zijn toch te cute samen.

View post on Instagram
 

 

Het is al weer een tijdje geleden dat het eerste seizoen van Love Island op tv te zien was. Toch gebeurt er op liefdesvlak nog veel tussen sommige Islanders… Namelijk, heel veel break-ups! Gelukkig wordt er ook weer een heleboel goedgemaakt tussen de lovers. Wil jij weten wie elkaar opnieuw gevonden hebben? Kijk dan vooral hier. 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

Must reads 👀