Films & Series

Er zijn weer verleiders uitgelekt voor het nieuwe seizoen van Temptation Island

Nog heel even en dan is het zo ver. De opnames voor het nieuwe seizoen Temptation Island Love or Leave zijn helemaal afgerond. Yes! Kun jij ook niet wachten op dit heerlijke guilty pleasure programma? Om alvast in de stemming te komen hebben wij weer een sneak peak van de verleiders A.K.A singles die mee zullen doen met dit romantische avontuur. 

Er zijn weer twee verleiders uitgelekt voor het nieuwe seizoen van Temptation Island

Graag laten wij je kennis maken met Dennis. Hij noemt zichzelf op Instagram ook wel Caramel Macchiato. Wat wij van hem weten is dat hij werkt als: personal trainer, model, male entertainer is en werkt bij Coqtales. Male entertainer bij Coqtales betekent dat Dennis heel wat stripshows weggeeft op vrijgezellenfeesten. Oeh!

View post on Instagram
 

Ook willen wij graag Mike aan je voorstellen. Mike is een oude tv bekende, hij deed namelijk al eens mee aan Holland’s Got Talent. 

View post on Instagram
 

Temptation Island Love or Leave

Temptation Island Love or Leave zal gepresenteerd worden door de besties Monica Geuze en Kaj Gorgels. Alleen dit is natuurlijk al super exciting. Als je een beetje bekend bent met Temptation USA, dan weet je dat het smullen geblazen wordt. Het nieuwe Temptation seizoen zal hier namelijk op gaan lijken. Er zullen geen verleiders zijn, maar er lopen bloedmooie singles rond die allemaal opzoek zijn naar echte liefde. De koppels die meedoen, gaan nu dus echt de ultieme relatietest aan! Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal te zien zijn vanaf november. Gelukkig duurt dit niet heel lang meer. Wij zijn excited en houden je graag op de hoogte van al het Temptation nieuws. 

Er gaan geruchten rond over dat het eerste Temptation Island Love or Leave koppel bekend is. Shownieuws denkt namelijk te weten wie deze BNN’ers zijn. Hier kun je er alles over lezen. Nu is het nog maar afwachten of ze ook echt mee doen ;). 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL

Must reads 👀