News

Dit is de nieuwe vlam van Monica Geuze

Eerder deze maand lieten wij jullie al weten dat Monica Geuze met een realityserie bezig is. De serie draait volledig om het leven van de vlogster, alleen filmt ze dit keer niet zichzelf, maar wordt dit gedaan door een professionele crew. In de serie is ze te zien met haar dochtertje Zara-Lizzy, haar vrienden én haar nieuwe vlam. Benieuwd wie het is? Lees snel verder.

‘Like Monica’ staat nu op Videoland

Sinds vandaag staat de serie ‘Like Monica‘ op Videoland. Een real life-serie over het leven van Monica Geuze. Monica gaat sinds november als single mom door het leven, nadat het uitging met haar liefde Lars Veldwijk en dat levert interessant beeldmateriaal op. Hoewel ze het al druk genoeg heeft met het moederschap, haar carrière en haar sociale leven, maakt ze ook tijd om te daten.

Robbert date met Monica Geuze

In de eerste aflevering neemt ze de kijkers mee op date. Niet zomaar een date, maar een date waarbij ze de gelukkige kent door dating-app Raya (Raya staat voor rich, successful and famous). Ze gaat op date met de Robbert. De 29-jarige man is makelaar en haar vriendinnen Danique en Kiare kennen hem al en zorgen ervoor dat ze op date gaat. In de eerste aflevering van ‘Like Monica’ is te zien hoe de date eraan toe gaat.

date monica geuze

date monica robbert

De reactie van ex Lars Veldwijk

Haar ex Lars was blijkbaar not amused. “Ik denk dat Lars het wel weet. Ik heb gehoord via vrienden dat hij ernaar heeft gevraagd, dus ik denk dat hij daarom pissig is” aldus Monica. Eerder gingen geruchten dat dit de nieuwe lover van Monica Geuze zou zijn, maar dit bleek later puur vriendschappelijk te zijn.

De eerste aflevering kun je nu bekijken op Videoland. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Beeld: Brunopress/Videoland